Oana Stancu vazuta de Cristi Botez

Share

~ «Vom vedea insa si cum jumuleste romanii Guvernarea Bibilica. De ce i-am spus asa – veti vedea in partea a doua a “Orei de Foc“» – Oana Stancu, in editia de joi, 13 ianuarie 2011

Personal, nu cred ca Oana Stancu se ridica, din punctul de vedere al nivelului de perfidie, la complexitatea si rafinamentul metodelor de intoxicare pe care le foloseste, la nivelul altora.

Pe de alta parte, toti acesti tzutzeri (mai putin Robert Turcescu, despre care eu cred ca, chiar daca a facut poate unele compromisuri, este om de televiziune), care poate odata au aspirat la nobletea conditiei de jurnalist si dintre care unii chiar au fost jurnalisti foarte buni, nu sunt decat unelte in mainile celor care ii platesc ca sa arunce in ventilatoare materie moale maro.

Adevaratii vinovati nu sunt ei, ci cei cei care i-au pervertit. Marea vina, cred eu, este purtata de corupator, in timp ce coruptul este vinovat ca a fost slab, a cedat si, de dragul banilor si din carierism, a acceptat sa faca murdarii ce nu au legatura cu profesiunea de jurnalist.

Oana Stancu-micuţa Ana Pauker

«… deasupra tuturor se ridică această Oana Stancu, moderatoarea (!!!) emisiunii “Ora de foc”. Dacă nu aş auzi-o, dacă nu aş auzi ce prostii poate să debiteze, şi aş vedea-o într-un troleibuz, să zicem, aş zice că e o tipă drăguţă şi chiar sexy. Căci, nu degeaba a apreciat-o foarte mult şi fostul ei şef, Cozmin Guşă.

FOTO: Cristi Botez

Dar când o aud cu câtă ură se aruncă asupra invitaţilor ei, indicaţi ca ţinte duşmănoase, fata se transformă într-o veritabilă Rottweiler-iţă cu coc. Da, ştiu că n-ar coc, dar ar putea să aibă. Asta, ca să intru puţin în logica ei de a-şi susţine ideile fixe sau de a inchide gura vreunui invitat care nu-i convine.

Oana, zău! Eşti fesenistă rău şi din câte am auzit eu, chiar din convingere. Îţi place teribil scaunul ăla din studio în care îţi tot răsuceşti funduleţul atunci când eşti gata-gata să ataci ca o cobra regală. Sau ca una cu ochelari.

Oana, zău, intră pe Google (poate te ajută Vanghelie) şi caută o fotografie cu Ana Pauker. Poate nu crezi, dar semeni teribil cu ea, mai ales când mustăceşti în momentele alea, de aprigă tensiune, când te pregăteşti să sari la beregata vreunui invitat. Noroc că nu ajungi, nici din săritură.»
(18 noiembrie 2009 – Cristian Botez, reporter special)

Share