Oana Lovin şi Codruţa Cerva, dosar penal, după violenţele de la Ministerul Sănătăţii

Share

Oana Lovin şi Codruţa Cerva au probleme cu legea, după comportamentul vulgar şi violent din faţa Ministerului Sănătăţii.

Poliția Capitalei anunță, într-un răspuns pentru aktual24.ro, că activistele PSD Codruța Cerva și Oana Lovin s-au ales cu dosar penal, „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violenţe”, în urma agresiunilor din data de 14 aprilie, din fața Ministerului Sănătății.

Pe 14 aprilie, cele două l-au lovit în numeroase rânduri cu piciorul, pe un tânăr care încerca să strângă mizeriile și ciolanele aruncate pe treptele Ministerului Sănătății. De asemenea, Codruța Cerva a încercat să-și înfigă vârful umbrelei în fața acelui tânăr.

Codruța Cerva și Oana Lovin au fost și amendate cu câte 400 de lei, de Jandarmeria București, pentru violențele și scandalul provocate în fața Ministerului Sănătății, în ziua în care Vlad Voiculescu a fost demis.

Activistele PSD Codruța Cerva și Oana Lovin l-au lovit cu piciorul și cu o umbrela în față, pe un tânăr care a dorit să strângă gunoaiele aduse de cele două, în fața Ministerului Sănătății. Tânărul nu a reacționat, deși ar fi fost în legitimă apărare.

Cerva și Lovin au adus ciolane și saci cu gunoaie, pe treptele Ministerului Sănătății, solicitând astfel demisiliile lui Vlad Voiculesci și Andreea Moldovan. Un tânăr a apărut la un moment dat, să strângă aceste gunoaie, însă a fost atacat extrem de violent de cele două.

Codruța Cerva l-a lovit cu piciorul și a dorit să-i înfigă vârful umbrelei în față. Tânărul nu a ripostat deloc, însă a fost preluat apoi de o ambulanță.

Share