Nuţi, spaima Pleşcoilor, e în Costa Rica. Neburtoasă deloc GALERIE FOTO

Share

La gemeni, sexul copilului se poate cunoaşte după trei sau patru luni. Deci, dacă Nuţi, spaima pleşcoilor, a avut cunoştinţă acum câteva săptămâni că e gravidă treaba, şi încă cu gemeni, trebuia să aibă un burtenstein serios. Nu un pântecel musculos. Ca în pozele din slideshow-ul de mai jos.

Elena Udrea este în Costa Rica, însărcinată, şi va avea gemeni

Nuţi, extraordinar de foarte suplă pentru o gravidă, cu Bica-n Costa Rica

A descoperit-o Narcis Vlad Barbu. El scrie că “Nuți, spaima Pleșcoilor, e la fel de blondă, la fel de neburtoasă și foarte departe de brațul prea scurt al legii”.

De unde sunt pozele? “Live din Jacó, Costa Rica”. Comentariul postatorului:

Interesează pe cineva? Măcar să redistribuie, până ajunge la altcineva, pe care chiar îl (o) interesează. Mă urmăriți, domnule secretar de stat?

Ghici ceva, Nuţi, spaima Pleşcoilor: Gusti zice că nu există gaură de şarpe în lumea asta din care să nu vă scoată. Ia uite ce zic comentăcioşii.

Şi mai jos postarea-rădăcină:

Reacţia Elenei Udrea: Dacă era nevoie, puneam şi poze din cabinetul ginecologului!

Elena Udrea atacă murdar, de-a dreptul porcos. Ea scrie:

In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica.

Apoi urmează partea sevoasă:

Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului.

Nu se înţelege clar dacă dinainte, din timpul consultului sau post-ludum.

“Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat”, continuă Nuţi, spaima Pleşcoiului, “si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici”.

Share