Care sunt specificatiile standard ale unor vestiare metalice de calitate?

Share

Versatilitate, siguranta, rezistenta si durabilitate. Acestea sunt calitatile de baza ale unor vestiare metalice cu specificatii tehnice la cel mai inalt standard de calitate! Cu alte cuvinte, materialul de fabricare, dimensiunea, dotarile, dar si modul de asamblare al vestiarelor metalice sunt printre cei mai importanti indicatori calitativi ai acestor piese de mobilier.

Asadar, iata mai multe detalii despre specificatiile care definesc calitatea vestiarelor metalice:

1. Materialul de fabricatie

In general, un vestiar metalic de calitatea I trebuie sa fie realizat din tabla de otel profilata cu o grosime de minim 0,6 mm. Un astfel de material asigura robustete, durabilitate si siguranta pe o perioada indelungata de timp, fara a fi nevoie de reparatii sau alte interventii ulterioare.

2. Dimensiunea si compartimentarea

Acestia sunt doi alti factori care indica nivelul calitatii vestiarului pe care vrei sa-l achizitionezi, traducandu-se prin designul ergonomic si capacitatea lui de stocare. Spre exemplu, pentru depozitarea hainelor este suficient un model cu 1-2 compartimente (despartitor curat/murdar), insa pentru stocarea lucrurilor de dimensiuni mici sau medii ai nevoie de un model prevazut cu cel putin 5 compartimente!

3. Dotarile suplimentare

Acestea iti ofera detalii relevante despre calitatea vestiarului, cat si despre experienta producatorului in domeniu. Pentru o echipare completa, un vestiar metalic trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– sa dispuna de raft in partea superioara si bara pentru umerase (in cazul vestiarelor pentru haine);

– sa aiba fante de aerisire in acoperis (pentru o circulare optima a aerului si a evita mirosurile neplacute, mai ales in cazul in care depozitezi obiecte sau haine pe termen lung);

– sa fie prevazut cu suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;

– sa fie prevazut cu picioare, permitandu-ti sa cureti mai usor spatiul de sub dulap (pentru a evita rugina) etc.

4. Livrarea in stare complet asamblata

Marii producatori sau furnizorii avizati vor livra intotdeauna vestiare metalice in stare complet asamblata, deoarece procesul montarii poate fi extrem de dificil pentru utilizator. In plus, vestiarele complet asamblate reflecta robustetea acestora, fiind modele mult mai compacte si stabile.

5. Sistemul de inchidere

Nu in ultimul rand, modul de securizare defineste in mod fundamental calitatea unui vestiar metalic, pentru a putea depozita cu incredere obiectele personale. Un sistem de inchidere practic si eficient consta, spre exemplu, intr-un butuc cilindru cu doua chei pentru fiecare din cele doua usi ale dulapului.

Asadar, datorita versatilitatii, sigurantei si durabilitatii lor, vestiarele metalice sunt utilizate in diverse domenii de activitate, precum:

– firme si companii;

– depozite, fabrici sau hale industriale;

– scoli si gradinite;

– sali de sport sau magazine vaste (vestiare tip cuseta pentru valori).

De asemenea, nu uita ca si furnizorul de la care cumperi vestiare metalice este extrem de relevant in ceea ce priveste calitatea acestora! Iti recomandam sa apelezi la OfficeClass.ro, magazinul de birotica si papetarie online nr. 1 in Romania, care iti ofera produse la cel mai bun raport calitate-pret si numeroase alte avantaje:

– livrare rapida si gratuita prin intermediul propriului parc auto;

– reduceri de pret, oferte cadou, bonusuri si puncte de loialitate;

– plata in rate cu 0% dobanda etc.

Share