home POLITICA Elena Udrea este în Costa Rica, însărcinată, şi va avea gemeni

Elena Udrea este în Costa Rica, însărcinată, şi va avea gemeni

Share

Elena Udrea a confirmat sâmbătă, într-o declaraţie pentru Antena 3, că se află în Costa Rica. Ea a anunţat că este însărcinată, urmând să aibă gemeni. Udrea are o condamnare la şase ani de închisoare cu executare în Dosarul Gala Bute, în primă instanţă. Ea a părăsit ţara într-un moment în care se apropia sentinţa definitivă în dosar, pe 21 ianuarie,

Elena Udrea, Dan Andronic, trimişi în judecată în dosarul Ioanei Băsescu

Elena Udrea, în Costa Rica, alături de Alina Bica

În Costa Rica se află şi Alina Bica, fostă şefă DIICOT şi o apropiată a Elenei Udrea. Bica avea şi ea o condamnare la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. În primă instanţă, în momentul în care a părăsit ţara.

Pe 9 februarie, când în presă au apărut primele zvonuri că Elena Udrea ar fi fugit în Costa Rica, avocatul său declară pentru HotNews.ro că Udrea se află la Atena. Udrea a lipsit atunci de la un termen al procesului în care este acuzată de finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009.

Elena Udrea: “De obicei, nu dau socoteală de ce plec”

Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala.

, a spus Elena Udrea. Apoi a continuat:

De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua.

Elena Udrea: “Am un psihic puternic”

Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica.

, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

“Au venit oameni cu probe în ultimele zile. Au fost demonstraţii în direct de cum se falsifică problele de către procurorii DNA şi nu s-a întâmplat nimic. Faptul că eu vorbesc de asemenea lucruri din 2015 , dar nu am avut probe, nici nu mai contează raportat la impactul acestor probe video”, a mai spus Udrea.

Întrebată dacă îi e teamă că se va întoarce în puşcărie, Udrea a răspuns că: “Da. Dar până şi din puşcărie se iese. Eu am fost Elena Udrea şi înainte să ajung în puşcărie, şi după ce am ieşit de acolo. Nu există niciun motiv pentru care cineva doreşte să susţină Sistemul. Îmi este teamă să mă întorc la puşcărie, dar pot trăi în orice situaţie. Sunt acelaşi om.”

Citeşte şi
După doi ani de la accidentul făcut de Nistorescu în decembrie 2008, dosarul a ajuns
Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu a depus miercuri un denunţ la DNA. În acesta,
Ne aşteaptă, aşa cum am mai spus, vremuri foarte grele. Au loc o revoluţie #Rezist,
Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic au fost trimiși în judecată de procurorii DNA.
Elena Udrea a fost condamnată de ÎCCJ la şase ani de închisoare cu executare în
Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, solicită sesizarea Camerei Deputaților pentru începerea urmăririi penale
Efectul Deciziei 51 a Curţii Constituţionale a României este că acum avocaţii lui Dan Voiculescu
Elena Udrea a făcut un nou salt direct la gâtul europarlamentarului Monica Macovei, liderul M10,
Devine jenant. De câte ori are probleme cu Justiţia cineva legat cumva de Elena Udrea,
Deputaţii ar fi viciat intenţionat votul pentru avizul privind reţinerea Elenei Udrea, susţin unele surse
Share