Nora Dincă şi Mariana Sberianu au fost trimise de Guşă în şomaj tehnic

Share

Nora Dincă și Mariana Sberianu, două nume cu ani în spate de la Realitatea Plus, au fost trimise de conducerea postului în șomaj tehnic:

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

De asemenea, Florentina Bălășoiu, care prezenta mai multe jurnale la postul de știri, și-a dat demisia.

Mutările vin în contextul în care postul TV trece printr-o perioadă de schimbări: Costi Rogozanu a demisionat în urmă cu două săptămâni (după ce angajați ai stației au fost trimiși în șomaj tehnic dar chemați la muncă), Alina Manolache a venit de la Libertatea și a plecat după numai patru zile, iar un nou director executiv a fost numit la conducerea televiziunii.

Totodată, are emisiune pe post Anca Alexandrescu (fost consilier al lui Liviu Dragnea și al Vioricăi Dăncilă) și e invitat Miron Mitrea (fost ministru PSD, condamnat într-un dosar de corupţie).

Gabriel Oprea, fost ministru PSD este de asemenea o prezență pe post, ca invitat. Florentina Bălășoiu lucra la Realitatea de 7 ani. Contactată de Paginademedia.ro, ea a declarat de ce a ales să plece:

“Simt că nu mai fac parte din această echipă. Îi mulțumesc publicului că m-a urmărit în fiecare zi, în cei aproape șapte ani la Realitatea TV.”

Florentina Bălășoiu lucrează la Realitatea TV de șapte ani. A fost reporter pe social, a prezentat emisiuni (Fără Menajamente, Dimineața de Știri), iar în ultima perioadă a fost pe post la Realitatea zilei, jurnalele între orele 10.00 și 12.00.

Înainte de Realitatea TV, a lucrat la Digi 24 și la Radio 3Net Florian Pittiș.

Share