Nicuşor Dan instituie cardul de acces la intrarea salariaţilor în Primărie

Share

Primarul general al Capitalei instituie cardul de acces în instituţie. Efectul este că salariaţii sunt nemulţumiţi.

Primarul general Nicuşor Dan anunţă că din 3 iunie va fi introdus sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toţi angajaţii care lucrează în Primăria Capitalei şi reaminteşte că ”uşa mare a Primăriei este deschisă tuturor, atât angajaţilor, cât şi vizitatorilor”.

”Din 3 iunie introducem sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toţi angajaţii care lucrează în Primăria Capitalei. Interacţiunea cu cetăţenii trebuie să devină cât mai transparentă, iar problemele acestora să fie rezolvate în timp cât mai scurt.

Prin implementarea acestui sistem modern şi sigur, ne dorim o monitorizare cât mai clară a activităţii care se desfăşoară în fiecare zi în cadrul instituţiei. Şi mă refer aici atât la persoanele şi tipurile de probleme pe care cetăţenii doresc să le rezolve la nivelul instituţiei, cât şi la activitatea efectivă a salariaţilor din cadrul Primăriei.

Eliminăm treptat şi birocraţia, facem un pas în faţă şi renunţăm la utilizarea condicii de prezenţă, în sistem fizic, prin semnare cu pixul, la venire şi la plecare”, anunţă Nicuşor Dan, într-o postare, pe Facebook.

Principalul nemulțumit de acest nou sistem este chiar liderul de sindicat al angajaților din Primăria Capitalei, Dumitru Gherdan.

Surse din PMB au declarat ziare.com că acesta a protestat față de intenția Primarului Capitalei, de a introduce de pe 3 iunie noul sistem de pontaj al angajaților.

Nemulțumiți sunt însă, se pare, și angajații structurilor din subordinea PMB, având în vedere că sistemul va înregistra toți vizitatorii Primăriei Capitalei și va limita aceste vizite la soluționarea problemelor de strictă necesitate, care impun prezența fizică la sediul instituției.

În felul acesta, se va limita fluxul vizitelor fără motiv, din partea acestor angajați.

Share