Irinel Columbeanu s-a-mbogățit brusc. Bolid de lux, cu şofer şi însoţitoare

Share

Acum puţin timp, Irinel Columbeanu şofa la volanul unui Mercedes vechi şi bea berică la cutie, măi, tată. Dar lucrurile s-au schimbat.

Irinel Columbeanu pare că ușor, ușor începe să-și revină. Sau doar intenționează să lase această impresie, rămâne de văzut. Cert este că cel supranumit, în trecut, “miliardarul de la Izvorani” a fost filmat de cancan.ro,  în compania a două tinere, cu mașină și cu șofer personal.

O imagine comună în urmă cu mai mulți ani, când afaceristul o ținea dintr-o petrecere într-alta, cu valuri de șampanie Armand de Brignac. S-a întors, oare, Irinel, în forță?

Viața lui Irinel Columbeanu s-a transformat radical în ultima perioadă. A renunţat, forțat și de împrejurări, la lux şi opulență şi a optat să trăiască simplu, ca un om de rând, după ce a pierdut impunătoarea vilă din apropierea Capitalei, presat de datorii.

În plus, a renunțat și la mașinile de lux cu care ne-a obișnuit în perioada când era căsătorit cu Monica Gabor. Le-a înlocuit cu un Mercedes vechi de 20 de ani.

Irinel Columbeanu, șoferul și cele două tinere au ajuns în parcarea unui mall din Capitală cu un Range Velar, care valorează 50.000 de euro, nicidecum cu Opel-ul Astra sau cu Mercedesul vechi de două decenii.

Bărbatul care a condus s-a dat rapid jos din mașină și i-a deschis ușa lui Irinel, care a ieșit ca pe vremuri, ca un adevărat boss. Apoi, cei patru s-au plimbat puțin prin zonă, după care au intrat într-un restaurant aflat în complexul rezidențial din nordul Capitalei în care locuiește în prezent ex-partenerul Monicăi Gabor.

Share