home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Nicoleta Savin părăseşte Naşul TV, după Grigore Cartianu

Nicoleta Savin părăseşte Naşul TV, după Grigore Cartianu

Share

Nicoleta Savin, ultima realizatoare de emisiuni de la Nasul TV, a anuntat ca paraseste si ea postul lui Radu Moraru. In urma cu doua saptamani, Grigore Cartianu se despartea si el definitiv de Nasul TV.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

La doua saptamani dupa ce Grigore Cartianu a decis sa puna punct colaborarii cu Nasul TV, un anunt similar a facut si Nicoleta Savin, informeaza ziaristii.com, site detinut de Grigore Cartianu.

Joi, 10 octombrie, in cadrul emisiunii „Ora de veghe”, Nicoleta Savin a anuntat ca aceea este ultima editie a emisiunii sale de la Nasul TV. Decizia Nicoletei Savin a fost luata ca urmare a unor neintelegeri administrative cu responsabilii televiziunii.

„In acest moment, niciunul dintre moderatorii care au contribuit la cresterea Nasul TV in primii sai ani (2012-1015) nu mai au legatura cu televiziunea lui Radu Moraru. Nici macar acesta nu mai face emisiuni, ci intervine doar ca (auto)invitat”, precizeaza Cartianu.

„A mai ramas Radu Moraru, sa explice cum il va spulbera el pe Klaus Iohannis in finala prezidentiala”, a scris Cartianu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi
Știre mincinoasă la Antena 3, tipică, fără nici un fel de perdea, pe principiul celor
Jurnaliştii Oreste Teodorescu, Grigore Cartianu şi Laurenţiu Ciocăzanu s-au reunit în premieră, într-o emisiune de
100% cu Robert Turcescu va fi de luni seară, de la ora 20.00, pe postul
Jim Boumelha vorbeşte despre jurnalism, problemele crizei economică, dezvoltarea Internetului, viitorul presei si problemele mass-media
~jurnalisti maghiari in greva foamei protestand contra Legii Presei~serviciile secrete ruse pregatesc cenzurarea Internetului~
Nașul vrea să își facă o televiziune, Nașul TV, pe banii telespectatorilor-acționari.
Salariatii sunt obligati sa munceasca zece ore zilnic, sase zile pe saptamana. Aceste decizii de
"Fraţi rumâni, bucuraţi-vă, ziua cea mare a sosit! Începând de luni, 15 august 2011, trecem
Acum citeva saptamini, dupa o emisiune de joi, am ramas “la o tigara” cu Dan
Patronii trusturilor de presă nu se înghesuie nici în acest an să le îngroaşe buzunarele
Share