home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Naşul fetei lui Erdogan e Adrian Năstase (revista presei)

Naşul fetei lui Erdogan e Adrian Năstase (revista presei)

Share

Cum se explică plecarea surprinzătoare a lui Ponta la Erdogan? Există relaţii tradiţionale între aceşti oameni. Simplu: Sorina Matei dezvăluie ceea ce a scăpat opiniei publice: Adrian şi Dana Năstase sunt naşii de cununie ai fetei mari a lui Erdogan, încă de acum 11 ani, cum scrie pe blogul său fostul prim-ministru.

Miron Cozma şi-a făcut televiziune la marginea Capitalei, anunţă Adevărul. Aceasta e numeşte Vătafu TV. Prezentarea postului tv este sugestivă: “Vatafu Tv este o televiziune inchinata bunului Dumnezeu. Vatafu Tv este televiziunea ta ,aici se va auzi vocea ta , aici vei putea oricand sa intri in direct prin telefon, videotelefon ,camera web,Sms,Email, Skype. Vatafu Tv este televiziunea care te invita sa-ti faci propria ta emisiune, avand , evident cultura necesara , un gram de curaj si spirit de roman, ajutati de realizatori nostri tv.”. Ciudat este că nu poţi viziona postul tv decât în cache, din căutarea pe Google. Puah!

Trandafiraş Antonescu nu participă la votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, explică România liberă. Într-un fel, acest lucru este explicabil: hitlericul de mahala nu mai trebuie să aibă legătură cu noul partid de dreapta, din care măselele stricate ale epocii useliste, încet-încet, ar urma să fie aruncate.

În viziunea ziarului Naţional, provocarea verii pentru procurorii DNA ar fi să prindă trei grei dintr-o lovitură: pe Victor Ponta, pe Sebastian Ghiţă şi pe Sorin Oprescu. Cauza penală ar avea legătură cu demisia recentă a lui Ion Dedu, şeful Direcţiei Transporturi din Primăria Capitalei.

George Scripcaru, primarul Braşovului, a fost reţinut de DNA pentru abuz în serviciu pentru încheierea unor contracte privind energia termică, spune Gândul.

Despre Scripcaru se vorbeşte de mult că ar fi dalmaţian şi era de aşteptat ca această evoluţie să aibă loc acum. De aceea, mass-media nu prea a tresăltat la auzul veştii, dar şi pentru că sunt alte mari dosare (ale celor aflaţi la putere şi ale acestora, conexaţi cu cei din opoziţie) care sunt aşteptate.

Acţiunile băncilor cu expunere pe Grecia sunt în declin puternic, explică Bursa, după ce deponenţii au retras peste opt miliarde de euro. Cea mai mare expunere o au britanicii de la HSBC, care şi-aşa nu se simt deloc bine.

Partidele pro-europene au câştigat detaşat alegerile locale din R. Moldova, care se întoarce acum cu faţa spre Europa, explică EvZ. Se pune problema formării unei coaliţii de guvernare între cele trei forţe care după alegerile legislative nu se înţeleseseră să formeze guvernul pentru care aveau majoritatea necesară. Când te-mpinge…

Oficialii europeni au ideea creaţă de a interzice fotografierea clădirilor publice din Europa, pentru a nu grăuna drepturilor de autor! Curierul naţional notează că aceasta ar putea strica vacanţa turiştilor care vor să se imortalizeze cu Fontana di Trevi sau Turnu Eiffel.

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share