Mircea Badea l-a blestemat si injurat aseara pe Traian Basescu

Share

Marti, 18 ianuarie 2011
In Gura Presei
Realizator, moderator, star, vedeta, starleta si clovn de serviciu, celebrul Mircea Badea, care a luat si premii APTR, cu toate ca a recunoscut ca nu este jurnalist, dar ce mai conteza asta.

foto: Antena 3

“Bâlbătănii”

«Da, bun gasit “În Gura Presei”. Are cineva nervi, nu ştiu, să mai analizăm sau să mai băgăm în seamă bălmăjelile băiatului ăluia care, mă rog, se recomandă ca fiind şeful statului şi preşedintele României? Mai are cineva chef de prostie în stare pură? Mă refer, desigur, la a mea, atunci când mă mai apuc să comentez bâlbătănii, bălmăjeli, prostii.

“Sper să prind momentul în care de aceşti nenorociţi să se aleagă praful şi pulberea”

Stupizenii, minciuni, tâmpenii. Am spus-o, reiau acum, chiar sper, sper din tot sufletul să prind momentul să fiu în viaţă şi să fiu martor astfel la momentul în care aceşti nenorociţi se vor tăvăli în chinuri şi să prind momentul în care se va alege praful şi pulberea de nenorociţii ăştia.

O spun cât se poate de raţional. Sigur că în spatele acestor cuvinte se ascunde foarte multă ură. Îi urăsc pă ăştia foarte rău, foarte rău. Foarte, foarte rău. Şi aş dori din suflet să li se întâmple lucruri oribile. Ba chiar odioase. M-ar bucura mult.

Dar asta nu-mi întunecă raţiunea şi hotărârea cu care… hotărârea rece cu care rostesc aceste lucruri, chiar sper să prind momentul în care de aceşti nenorociţi să se aleagă praful şi pulberea.

Pensionarilor, în cazul în care aţi muncit o viaţă, aţi încheiat un contract cu statul şi aţi plătit bani la stat, vine „şeful” statului, şeful statului şi zice „aţi primit pensiile micşorate pentru că e o greşeală e comunicare”. Deci nu e o iahnie de fasole sau un lift modern. E o greşeală de comunicare.

“O operă a unor japiţe şi a unor nenorociţi”

Deci nu este o abjecţie, nu este un furt, nu e o tâlhărie, nu e o mizerie, nu e o cretinitate, nu e un viol, nu e o infracţiune, nu e o operă a unor japiţe şi a unor nenorociţi, nu, e o greşeală de comunicare.

Nu, greşeală de comunicare este ceea ce face fi-sa în Parlamentul European, repezentându-ne pă noi, pă toţi, că scrie acolo „România”, nu scrie „aleasa unor tâmpiţei din România”.

foto: Frectii

fotoinfo: “va reamintesc ca Mircea Badea si Victor Ciutacu au starnit furia celor de la CNA in cadrul emisiuni Sinteza Zilei, prin jignirile aduse Elenei Udrea si lui Traian Basescu postul antena 3 a primit o amenda consistenta” (7 noiembrie 2010)

Greşeală de comunicare e ce face fi-sa. În mod curent, în Parlamentul European, făcându-ne pe noi de râs. Pe toţi, nu numai pe tâmpiţii care s-au dus să o voteze. Aia e greşeală de comunicare.

O părticică, în loc de pensia întreagă, asta este o porcărie, o abjecţie, o nenorocire, care, repet, nu numai că sper să li se întoarcă ăstora care „greşesc în comunicare”, eu aici nu greşesc în comunicare, exact asta vreau să spun (holbează ochii ca nebunii), dar vreau să fiu şi martor, să mă bucur, mult să mă bucur când o să-i văd tăvălindu-se în chinuri.

“Băsescu umblă cu reforma-n gură. Între buze, ba chiar şi-ntre dinţi, de-o zgârie un pic”

Aţi observat că Băsescu umblă cu reforma-n gură? Aţi observat? Are o vocaţie. Deci, când n-are nimic în gură, ia repede reforma şi-o vâră. Şi umblă, aşa, cu ea în gură, de-o vede toată lumea.

Între buze, ba chiar şi-ntre dinţi, de-o zgârie un pic, pe ea, pe reformă. Umbl-aşa cu reforma, de zici că-i folclor. Are, aşa, o oralitate reforma asta, aşi observat? În sculare, în culcare (a preşedintelui, nu a reformei), el zice cu reforma, că e cu reforma-n sus, că e cu reforma-n jos, deci toate bâlbătăniile, toate improvizaţiile, toate derapajele, toate mitocăniile, toate autocontrazicerile pe care le-a executat „şeful statului”, de când e el „şef” al statului sunt defapt reformă.

Domnu’ preşedinte, mai luaţi, dom’le, o pauză, că s-o fi plictisit şi reforma asta. Tot timpul cu ea în gură… nu se poate! Lăsa-ţi-o un pic la o parte. Vedeţi, când preşedintele nu umblă cu ea în gură (cu reforma), atomat face greşeli de exprimare. De comunicare.»

Share