Mihai Tudose o face meduză fără creier pe Ioana Mihăilă

Share

Mârlăniile cu care îşi colorează pesedistul Mihai Tudose ieşirile publice frizează lipsa de cultură şi de măsură.

Tudose spune despre ministrul Sănătății, Ioana Mihăîlă, că este “o meduză fără creier”, pentru că ar fi refuzat ca Leon Dănăilă să fie operat de urgență, pentru o proteză la şold. Însă Leon Dănăilă a anunțat că nu a “solicitat nici unui corp medical și nici unei instituții o proteză de şold”.

„Meduza de la Sănătate. Cruntă lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sănătate față de suferința academicianului octogenar Leon Dănăilă! Rușinoasă lașitatea penelistă în fața umilinței la care juna Mihăilă il supune pe venerabilul ex-senator PNL!

A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la București, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operație, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic…

Academicianul e pe lista de așteptare la Spitalul Foișor, să fie operat pentru o proteză la şold. Dar spitalul a fost transformat în unitate Covid. Ce-i transmite ‘marioneta’ lui Vlad Voiculescu medicului care a făcut peste 30.000 de operații în timpul carierei lui? ‘Fiecare pacient va fi tratat în funcție de nivelul de urgență’.

Asta-i răsplata ministrului Sănătății pentru un medic care și-a dedicat viața salvării semenilor săi.

Asta-i empatia față de victimele proastei gestiuni a pandemiei, pentru că sunt atâția români în situația doctorului Dănăilă, care așteaptă tratament pentru afecțiuni grave.

Sau vom avea și aici o justificare de genul nu-cred-că-a-fost-cel-mai-mare-neurochirurg-român?!?

Dar când nenoroceşti, zâmbind, o țară întreagă…. un om care a salvat zeci de mii de vieți și care nici măcar trotinetă nu are… nu există!!!

Meduzele au rezistat milioane de ani fără creier. Credeți că veți reuși și voi?”, a scris Tudose, pe Facebook, conform Aktual24.

Leon Dănăilă a venit însă cu precizări, susțînând că nu a solicitat niciodată o astfel de operație și că nici măcar nu are vreo astfel de necesitate.

„Precizare. În ultimele zile, au fost răspândite în spațiul public mai multe informații false despre starea mea de sănătate și anumite solicitări pe care le-aș fi făcut. Dat fiind că țîn la corectă informare a publicului și nu îmi doresc că numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, țin să fac următoarele precizări:

1. Nu am solicitat nici unui corp medical și nici unei instituții o proteză de şold.
2. Nu sunt înscris pe nici o listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical.
3. Le mulțumesc pentru gândurile bune celor care și-au anunțat disponibilitatea de a mă ajuta pentru procurarea unei proteze de şold, însă nu am o astfel de necesitate.

Cu respect și cu mulțumiri pentru cei care vor prelua acest mesaj și vor contribui la restabilirea adevărului”, a anunțat Leon Dănăilă, tot pe Facebook.

Share