Mihai Tudose: Iohannis e tatăl proştilor Raluca Turcan, Iulian Bulai şi Dan Barna

Share

Pesedistul Mihai Tudose pare să fi primit, în scenariul propagandistic de partid, rolul grobianului care se tăvăleşte pe la marginea cortinei.

Fostul premier PSD Mihai Tudose, actual europarlamentar, dă publicitățîi o nouă serie de invective, la adresa adversarilor politici. El susține că președintele Iohannis este tatăl proștilor Raluca Turcan, Iulian Bulai și Dan Barna.

„Când ești prost de mic.. când te faci mare doar te joci! O mai țineți minte pe ‘doamna’ care avea dificultăți majore în a-și aduce aminte ce vârstă are? Oscilând între 27 și aproape 40… Dar pe autoarea lu’: să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL!

Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani (n.r.: sunt exact 300 de ani) este doar un amănunt…

Această diafană ființă este colegă de coaliție cu Bulai de pe la USR PLUS. Ăla care-i ura la mulți ani lui Mihai. Mihai Eminescu… Ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulți ani unei persoane decedate… ne conduc!!! Ăștia vor să implementeze ‘România Educată’…

Singura problemă cu acești analfabeți funcționali contemporani nu o reprezintă numărul lor! Ci faptul că sunt foarte bine ‘împrăștiați’ în așa fel încât indiferent ce vrei să faci… dai de unu’!!!

Ține-o așa, Ralu! Nu ceda! Reformați și PNL! Luați puterea! Impuneți-vă adevărurile: la mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere! E plină lumea de oameni răi… dar nu te lasă, arată-ne cât de des poți că acolo este locul tău, la guvernare!!! Odihnească-ne-n pace pe noi ceilalți…..

P.S. Tocmai a anunțat și Barna că reformele promise în campanie se amână până după Congresul PNL!!!! O nouă confirmare a vorbei străvechi: mama proștilor e mereu gravidă! Mă rog, la ei se poate și tatăl…”, a scris Tudose, pe Facebook, referindu-se la președintele Iohannis.

Share