Marcel Ciolacu susţine că Klaus Iohannis vorbeşte tâmpenii

Share

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este nemulţumit de cât de mari prostii a spus şi a făcut până acum, aşa că tentează noi culmi de obrăznicie.

Un nou atac suburban al lui Marcel Ciolacu, la adresa președintelui Iohannis. Președintele PSD a afirmat că șeful statului vorbește tâmpenii.

„Iohannis, în loc să iasă la televizor și să ne spună tâmpenia aia, că vaccinarea este un succes și că oamenii nu mai vin la vaccinare, că noi am stopat epidemia și că… suntem pe penultimul loc în Europa, suntem singura țară europeană care am făcut hârtie la Bruxelles, că nu mai vrem vaccinuri”, a declarat Ciolacu, la România 9.

Evident că nu am făcut hârtie la Bruxelles că nu mai vrem vaccinuri, ci că suntem îndestulaţi cu vaccinuri, pentru că, în urma campaniei agresive negaţionist-antivacciniste, la care a participat şi PSD, românii nevaccinaţi se tem să îşi facă vaccinul.

Întrebat despre creșterile economice anunțate de Florin Cîţu, Ciolacu a răspuns: „Vă rog eu frumos, nu mai îmi jigniți inteligența (n.n. — corect era “nu îmi mai jigniţi inteligenţa”). Dom’le, dacă ai dus economia în cap cu un an înainte, tu cu Orban (Florin Cîţu și Ludovic Orban), păi nu e normal că ai creștere?”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a plâns recent că președintele Iohannis refuză să stea de vorbă cu el. „Este mult sub demnitatea unui președinte de țară”, a acuzat Ciolacu.

„N-am avut nici măcar discuții instituționale. Domnul Iohannis a zis că PSD să nu aibă nici o putere, este mult sub demnitatea unui președinte de țară. Am văzut cum funcționau statele totalitare, în loc să creeze echilibru între putere și opoziție”, s-a plâns Ciolacu, la România TV.

Pe de altă parte, Ciolacu a anunțat recent că nu va mai vorbi niciodată cu Klaus Iohannis, până când acesta nu-și va cere scuze PSD-ului, pentru că l-a numit „ciuma roșie”.

„N-am dom’le ce să mă înțeleg cu el! Pe Iohannis nu-l iert și nu stau de vorbă cu el. Până nu iese public și-și cere scuze cu ‘ciuma roșie’, e cea mai mare mizerie, că am stat și am tăcut până acum! Să iasă public să-și ceară scuze, nu mie, nu parlamentarilor, oamenilor care au votat cu PSD-ul.

Vrea să-i spun la televizor? Știe la fel de bine ca și mine cine-i ‘ciumă roșie’, cine a scos-o. Cum poți să instigi în halul ăsta, tu, președintele României?”, a declarat Ciolacu, la România TV.

Deși a criticat foarte dur PSD, președintele Iohannis nu a folosit niciodată termenul „ciumă roșie”, în legătură cu PSD.

Termenul „Ciuma roșie” a fost folosit de sutele de mii de manifestanți din Piața Victoriei, în timpul Regimului Dragnea, când PSD a atacat brutal statul de drept, aminteşte Aktual24.

Share