Marcel Ciolacu frizează absurdul şi ridicolul, vrea să salveze PNRR

Share

În timp ce Execcutivul lucrează intens cu Comisia Europeană la PNRR, Marcel Ciolacu continuă să se facă de râs, cu declaraţii penibile.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a discutat cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie, despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, el afirmând că, ”la cât de rău arată acum lucrurile”, premierul Florin Cîţu ”se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles”.

El a afirmat că, spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înţeles importanţa dialogului cu Partidul Social Democrat, conform Agerpres.

”Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înţeles importanţa dialogului cu Partidul Social Democrat. La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîţu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles. În timp ce majoritatea statelor şi-au trimis planurile naţionale Comisiei Europene, PNL şi USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE”, a scris Ciolacu pe Facebook.

În opinia sa, ”guvernanţii încă n-au înţeles că aceşti bani sunt pentru dezvoltarea României şi nu pentru alimentarea clientelei politice înainte de alegerile lor interne”.

”Îi mulţumesc comisarului Gentiloni pentru dialogul constructiv şi mai ales pentru reiterarea sprijinului Comisiei Europene privind necesitatea unui dialog aprofundat cu toate forţele politice, cu sindicatele, patronatele şi societatea civilă pe tema PNRR”, a mai spus şeful PSD.

Share