Mai mulţi jurnalişti au plecat de la postul de televiziune Antena 3

Share

Antena 3 este părăsită de mai mulţi jurnalişti. Nu, nu este o plecare de gen “ne-am săturat de mogul”, ci sunt motive şi direcţii de plecare diferite.

Val de plecări de la Antena 3. Postul de ştiri rămâne fără cinci nume: patru reporteri şi un editor. Unii dintre aceştia au părăsit deja staţia, iar alţii sunt încă în perioadele de preaviz.

Din informaţiile Paginademedia.ro, cei care pleacă sunt Alina Sorocean (reporter pe politic), Andrei Grigore (reporter pe eveniment), Narcis Popescu (acoperea tot zona politică), Vlad Ungar (reporter pe zona economică şi reporter secundar pe Guvern) şi editorul Diana Bobşea.

Narcis Popescu (care era din 2017 la Antena 3, anterior Gândul) a confirmat plecarea de la Antena 3. Se va alătura postului Prima TV. Nu a făcut alte comentarii.

Şi Andrei Grigore a confirmat plecarea. Conform surselor, acesta ar urma să meargă în zona de comunicare politică. Momentan, este în perioada de preaviz.

Grigore a mai lucrat la Pro TV (reporter de noapte), la Realitatea TV, la Observatorul Antenei 1 şi la Antena 3. În legătură cu plecarea, acesta a spus:

„E o coincidență că plecarea mea vine pe valul celorlalte plecări. A fost o decizie pe care am luat-o foarte greu. Am lucrat în alte doua televiziuni, ca reporter, înainte de Antena 3.

Nicăieri nu am fost tratat mai bine decât am fost tratat la Antena 3. Aici am avut cea mai bună perioadă din punct de vedere profesional, lucru pentru care le multumesc tuturor colegilor.

Nu consider că Antena 3 este un loc din care să ai vreun motiv să pleci, dacă iți dorești să lucrezi în presă. Eu pur și simplu am oportunitatea de a lucra în alt domeniu, specific pregătirii pe care o fac în cursul anilor 2020-2022 la masterat”, după cum a declarat.

A confirmat plecarea şi Vlad Ungar, care de câteva zile s-a întors la Ştirile TVR. Acesta a mai lucrat la TVR, în perioada 2017-2019, iar anterior a fost reporter la Digi24 Timişioara (2013-2017). Nici acesta nu a făcut alte comentarii, cu privire la plecarea de la Antena 3.

Alina Sorocean a plecat de la Antena 3, la TVR, unde va acoperi tot zona politică. Până la momentul publicării acestui material, nu a putut fi contactată.

Nu în ultimul rând, editorul Diana Bobşea s-a despărţit de Antena 3 şi s-a alăturat Metropola TV, conform aceloraşi informaţii Paginademedia.ro. De asemenea, nu a putut fi contactată.

Share