Lui Cristian Vasilcoiu, secretar de stat PSD la Ministerul Muncii, i s-a făcut rău în şedinţa de Guvern

Share

Secretarul de stat PSD de la Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, omul Olguţei Vasielscu în Guvern, este infectat cu ARS-CoV-2 şi a ajuns la spital.

Lui Vasilcoiu i s-a făcut rău în timpul şedinţei de Guvern.

Vasilcoiu a primit primul ajutor de la ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, până când a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Institutul “Matei Balş”.

Vasilcoiu este vaccinat şi a mai avut COVID-19, mărturisind că nici prima dată forma de boală de care a suferit nu a fost una uşoară.

Cristian Vasilcoiu a povestit într-o postare pe Facebook că i s-a făcut rău, în timpul şedinţei Executivului.

“Unii dintre voi ştiţi deja, alţii aflaţi acum: azi m-am «prelins» puţin în timpul şedinţei de Guvern, apoi am avut un episod de «brake dance» fără să vreau.

Îi mulţumesc lui Alexandru Rafila pentru reacţia rapidă şi pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanţa, care m-a dus la Matei Balş.

Da, medicii au depistat că am Covid şi le mulţumesc pentru mobilizare. Am puţine ameţeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peştele, dar nu mor”, a scris oficialul din Ministerul Muncii.

El a spus că a purtat mască sanitară de protecţie şi că i-a anunţat pe toţi cei cu care a intrat în contact, în ultima perioadă, despre boală.

“Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze faţă de colegii din minister, Guvern şi partid şi le mulţumesc pentru mesaje şi susţinere.

Am anunţat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar uşor prin el, se pare că nici acum.

Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine aşa uşor!”, a mai scris fostul jurnalist.

Share