home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Klaus Iohannis candidat? (revista presei)

Klaus Iohannis candidat? (revista presei)

Share

Klaus IohannisKlaus Iohannis candidat (revissta presei) candidat – Klaus Iohannis invalidat? Aceasta este întrebarea. Klaus Iohannis candidează la preşedinţie, dar nu şi-a depus încă candidatura, cu toate că mai sunt cîteva zile până la termenul-limită al depunerii candidaturilor. (nu că ar fi vreun candidat anunţat care şi-ar fi depus candidatura). Klaus Iohannis e un candidat problemă, care are probleme.

De exemplu, are un proces de incompetibilitate, care ar putea să-l pună în situaţia să-şi retragă candidatura după ce şi-a depus-o şi ACL să nu mai poată face atunci nimic.

Unii afirmă că anunţarea faptului că alegerea sa preşedinte PNL a fost nestatutară, ergo nu poate să candideze, a fost o diversiune. Dar atunci, dacă a fost ales, conform Legii Partidelor, nestatutar, iar Crin Antonescu redevine poate preşedinte PNL, ce fel de candidat va fi Klaus Iohannis, dacă va candida, pentru că sentinţa aceasta nu îi afectează candidatura? Unul decredibilizat puternic.

De exemplu, ieri a fost Traian Băsescu, care a afirmat că Klaus Iohannis este “un om slab şi mincinos”. Dacă mâine se petrece altcceva, care îl decredibilzează şi mai mult. De exemplu, dacă aflăm că e ofiţer acoperit? Că este clar că declaraţia de ieri seară a şefului statului se referă la Victor Ponta sau la el.

Un indiciu că ar fi Ponta este ceea ce s-a întrebat toto Băsescu, referindu-se la premier şi la Sebastian Ghiţă (despre ale cărui legături cu Secu se tot pârşoteşte pe la colţuri): “Mă întreb dacă nu şi-a pus cumva mâna în cap precum chelul, să nu se vadă chel”.

Share