home DIVERSE JO 2012, perturbate de Nibiru (Agentia de Investigatii Media)

JO 2012, perturbate de Nibiru (Agentia de Investigatii Media)

Share

Oamenii de stiinta au avertizat marti ca activitatea solara ar putea perturba serios Jocurile Olimpice din 2012, mentioneaza ziarul britanic “The Times”, preluat de Agentia de Investigatii Media.

Furtunile solare risca sa intrerupa transmisiunile TV, retelele on-line. In 2012, activitatea solara se va intensifica, ajungand la un maxim.

Maximumul solar se petrece o data la 11 ani, dar in 2012, furtunile solare vor fi de o violenta cel putin dubla fata de cele din ciclurile precedente ale ultimilor zeci de ani.

In acelasi timp, avertizeaza oamanii de stiinta, campul magnetic terestru, cel care proteja scoarta de aceste furtuni solare cu radiatii masive, a slabit destul de mult in intensitate, iar “vidul magnetic”, din Oceanul Pacific si-a marit semnificativ raza.

Ca urmare si centura Van Allen, fara de care radiatiile ar ajunge direct la suprafata Terrei, a suferit mutatii, inregistrandu-se chiar “gauri” cu suprafete de kilometri patrati.

Jocurile Olimpice vor avea loc in mijlocul unei furtuni solare fara precedent”, a declarat Richard Harrison, of the Rutherford Appleton Laboratory, Oxfordshire, preluat de blogul stiintific al scriitorului Cristian Negureanu, vorbind la deschiderea Observatorului Dinamicii Solare (OBS), din aceasta saptamana.

Sonda NASA va fi lansata de la Cape Canavaral sambata, se va invarti de cinci ori in jurul Pamantului investigand cauza furtunilor solare, a petelor negre, a gaurilor magnetice etc. Datele culese de sonda vor fi transmise la OBS.

Mai multi oameni de stiinta au semnalat faptul ca activitatea violenta a soarelui, ca si incalzirea globala pe planetele din apropierea sa – inclusiv Terra – s-ar datora aparitiei in sistemul solar al misterioasei planete Nibiru, sau UB-313, sau Planeta X, cum au numit-o cei de la NASA si care in acest moment isi incheie tranzitia pe langa Soare, urmand ca in 2012, in decembrie, sa treaca in apropierea Pamantului.

Share