Geoana, chemat pe Realitatea TV sa justifice bascalia de la CNN cu usturoiul

Share

Din ciclul “Who the f..ck is Alis cu Păr?”, azi prezentam o superstire pentru superoamenii cu simtul umorului: “Mircea Geoana a ajuns subiect de bascalie pe CNN“, anunta ZF, preluand dupa niste colegi de trust care si-au dat seama, care preiau si ei, intr-un copy/paste transnational si vesel foarte:

Acuzatiile lansate de Geoana dupa alegeri, referitoare la un specialist in paranormal care l-a blestemat, provocandu-i esecul, au fost comentate in cadrul emisiunii “Political Mall” de la televiziunea CNN, scrie Gandul.

Jurnalistii de la “Political Mall” amintesc ca Mircea Geoana a incercat sa-si explice esecul electoral prin existenta unor blesteme care au fost aruncate asupra sa in timpul unei dezbateri electorale si glumesc spunand ca poate ar fi trebuit sa manance mai mult usturoi.

Genial! A fost principala motivatie a aparitiei lui Mircea Gaorna la “Realitatea Zilei” de la ora 20.00, ieri:

Imi dati voie sa fiu purcel? Numai pentru cateva secunde, va rog. Hai, va rog mult!

Razvane, mirosea Mircea Geroana a usturoi? Daca nu vrei sa-mi raspunzi in comentarii, sa nu te compromiti, sa nu te concedieze astia, trimite-mi un e-mail. Promit sa te dau pe surse.

Voci din jurul mesei la care a stat Goeana au comentat pentru StareaPresei.ro:

“Mare papagal [Mircea Greoana]”.

Trebuie neaparat sa va uitati la aceasta emisiune splendida. La un moment dat, strengarul de Razvanel, cu ausvais de la conducere, i-a pus lui Goarna indrazneata intrebare: “Cu cine ati vorbit ieri? Este adevarat ca ati vorbit cu Diaconescu?”.

Va rog eu mult, uitati-va la fata lui Mircea Georana. Era debusolat. Eu nu cred ca nu stia raspunsul la intrebare, ci si-a adus aminte cum a pierdut alegerile. Si-a amintit de intrebarea lui Baselu (E adevarat ca v-ati intalnit cu Vantu aseara?) si i s-a blocat neuronul:

Ai, sa-mi trag una! Iar o sa dau in benga! Fir-as eu sa fiu de prostanac, ca tot pe-o intrebare de-asta am ratat Presedintia!

Mai cred ca nu este vorba despre contracandidatul lui Mirciulica Goruna, Cristian Diaconescu, ci despre Dan Diaconescu, care tocmai s-a intors din Jakarta, unde a discutat cu Nicolae Popa. Ce ziceti: bat campii?

Share