ÎPS Teodosie nu a putut intra cu maşina în curtea Patriarhiei Române

Share

ÎPS Teodosie, mai cunosc în lumea bună a establishmentului politic al PSD sub numele de cod “Teodosie Şpagoveanu”, a început să aibă probleme cu colegii săi din clerul ortodox.

Prezent la aniversarea Patriarhului Daniel de pe Dealul Mitropoliei, Arhiepiscopului Teodosie al Tomisiului nu i s-a permis accesul cu mașina în curtea Patriarhiei.

Prin urmare, șoferul a fost nevoit sa lase limuzina de lux (Mercedes-Benz S Klasse) în fata barierei și să ducă pe jos buchetul imens de flori, pe care Arhiepiscopul Teodosie i l-a adus in dar Patriarhului, cu prilejul aniversarii a 70 de ani.

Vizibil deranjat de acest moment, ÎPS Teodosie a participat doar la slujba de Te Deum, care a fost oficiată în altarul de vară din curtea Patriarhiei, potrivit reporterului G4Media.ro.

După slujba care a durat aproximativ o oră, Arhiepiscopul Teodosie a plecat de la ceremonie. Momentul plecării ierarhului de la Constanța a avut loc chiar în timpul în care toți membrii Sfântului Sinod împreună cu invitații Patriarhului au intrat în Palatul Patriarhiei pentru a participa la momentul aniversar.

Share