IPS Teodosie: Împărtăşania este cel mai puternic vaccin!

Share

După ce a dat impresia că începe să devină mai pro.-vaccin, IPS Teodosie începe iar săspună lucruri trăsnite.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a declarat luni, pe tema vaccinării, că fiecare este liber să ia o decizie, preoții neputând să impună acest lucru. Cel mai bine este ca fiecare să ia o recomandare de la medicul său și să se ghideze după propria conștiință, a completat Teodosie.

Întrebat dacă se va vaccina Arhiepiscopul Tomisului a răspuns că nu, explicând că are o alergie și că „nu are nevoie”. El a mai declarat și că putea să ia virusul până acum de 100 de ori pentru că s-a apropiat de mulți oameni.

Principalele declarații făcute de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie:

Este o mare diferență între ceea ce propavăduim noi și ceea ce suntem puși sa facem acum. Dacă este o boală, ne implicam. Rugăciunea vindeca mai bine decât vaccinul. Eu m-am apropiat de toti oamenii, trebuia sa iau virusul de 100 de ori.

Împărtășania combate orice virus. De aceea nu acceptam împărtășanie cu mai multe lingurițe, e blasfemie să faci asa ceva. Cu privire la vaccinare, noi nu spunem nici da, nici nu. Orice extremism nu este bun. Nici nu spunem vaccinați-vă toți, nici nu spunem nu vă vaccinați. Oricine ia o recomandare de la medicul său..

Iată, cum spune Sfântul Pavel: bine este și asa, și invers! Noi așteptăm si noi ne rugăm, pentru că să știți că și omul participă la vindecarea lui. Pentru că dacă se teme de vaccin, s-ar putea să fie și mai aspru
Trebuie să facă fiecare după sfatul medicului si conștiința sa. În orice caz este o boala reală pentru ca mulți spun că nu există, există.

Eu deocamdată nu ma vaccinez pentru că am alergie, trebuie sa testeze medicii. Deocamdată nu am nevoie. Am transmis și preoților asta, dar nu le-am zis să nu se vaccineze. Să ia recomandare de la medicii lor. Eu nu sunt medic.

Vaccinul ajuta, dacă atâția medici se vaccinează, urmeaza si profesorii și preoții, dar nu este obligatoriu. Ce putem sa recomandam? Mai mult decât sfatul medicilor și constiinta personala..Preotii nu se vor erija în specialisti sau prooroci. Stiu ce spun medicii, între ei se contrazic. Nu avem un adevăr general, pentru că si medicii se contrazic intre ei.

Share