ÎPS Teodosie: A fost o presupusă pandemie, nu vedeţi câte se descoperă acum?

Share

ÎPS Teodosie susţine că a fost doar o presupusă pandemie de Covid, pentru că “nu vedeţi câte se descoperă acum?”.

Dar… ce legătură are una cu alta? Dacă se descoperă ce se descoperă, orice s-ar descoperi, înseamnă că nu a fost pandemie?

ÎPS Teodosie: A fost o presupusă pandemie

Da, pentru minţile-mbâcsite de teorii conspiraţioniste nu a fost nici o pandemie, ci doar un pool făcut de unii, pentru a se îmbogăţi. Banibanibani.

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a declarat că “a fost o presupusă pandemie”, susţinând că nu se aştepta ca “atât de repede să se dezvăluie aceste forţări de pandemie, care au dus la nişte privilegii pentru unii şi necazuri pentru alţii”, referindu-se la ancheta DNA, în cazul achiziţiilor de vaccin anti-Covid.

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat la ce s-a referit în mesajul de Anul Nou, când a vorbit despre anul trecut, că a fost unul plin de zvonistică.

“Nişte privilegii”

“La aşa-zisa pandemie (…) Nici nu a fost. A fost presupusă. Nu vedeţi câte se descoperă acum?”, a replicat ÎPS Teodosie.

El a mai fost întrebat cine susţine că nu a fost pandemie.

“Logica. Că nu a fost epidemie, ca să fie pandemie. Întâi trebuie să fie epidemie şi pe urmă pandemie.

Şi, iată, acuma nu mă aşteptam ca atât de repede să se dezvăluie aceste forţări de pandemie, care au dus la nişte privilegii pentru unii şi nişte necazuri pentru alţii”, a explicat Arhiepiscopul Tomisului, conform News.ro.

“În toată lumea”

El a adăugat că nu s-a vaccinat, deoarece de boală nu se ocupau medicii, ci politicienii.

“Mă refer la judecata care e acum. Se descoperă aceste lucruri în toată lumea, nu numai în ţara noastră.

Când m-au întrebat dacă mă vaccinez, am spus că nu mă vaccinez pentru că nu se ocupau de boală medicii, ci se ocupau politicienii şi administraţia”, a mai declarat Arhiepiscopul.

El a completat : ”A fost ce a fost, dar nu a fost atât de exagerat cum s-a prezentat. Sigur că a fost ceva”.

Share