Ionuţ Doldurea vinde gaz și tâmplărie PVC instituţiilor din subordinea tatălui

Share

Ionuţ Doldurea, care este un tânăr întreprinzător nevinovat, vinde gaz și tâmplărie PVC instituţiilor din subordinea tatălui său, Ion Doldurea.

În 2023, fosta firmă a primarului din Caracal, Dolchimex SRL, a vândut fără licitație mai multe produse instituțiilor publice din orașul condus de Ion Doldurea, primar aflat la primul mandat, din partea PSD.

Ionuţ Doldurea vinde gaz și tâmplărie PVC instituţiilor din subordinea tatălui

Potrivit e-licitatie.ro, portalul oficial al achizițiilor publice, societatea amintită a vândut școlii gimnaziale Gheorghe Magheru din Caracal „ferestre, uși și articole conexe” de 1361 de lei.

A mai vândut butan lichefiat, pentru butelii de aragaz, către unitatea militară din Deveselu, de 1800 de lei, conform PressHub.

Citeşte şi: Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal, se suspendă din partid

Spitalului municipal Caracal, Doldurea Jr. a vândut butelii în valoare de 3.500 de lei.

Liceul Teoretic „Ioniță Asan” a cumpărat de la Dolchimex tâmplărie PVC, în valoare de 16.100 de lei, iar către școala gimnazială Gheorghe Magheru, din Caracal, tâmplărie PVC de 12.500 de lei.

Citeşte şi: Victor Ponta, despre spitalele din străinătate ce preiau arşii: “Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român”

Anul trecut, fiului primarului din Caracal, prin societatea moștenită de la acesta, a vândut tot prin procedură directă butelii pentru Spitalul din Caracal, în valoare de 2200 de lei.

Dar şi uși, panouri PVC, către cele două unități școlare ale orașului, în valoare de 15.000 de lei și butelii de gaz către spitalul din localitate, în valoare de 5.000 de lei.

Share