home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Ion Iliescu simtindu-se lustrat

Revista presei. Ion Iliescu simtindu-se lustrat

Share

Din Curentul aflam ca lustratia nu-i prieste nici acum lui Iliescu, azi, cand deja si-a mancat malaiul, si-a trait traiul si a-ncurcat Romania din progres 20 de ani. Mai aflam ca unul dintre apropiatii sai din timpurile revolutionare, Nicolae Dide, e acuzat de fosta sotie ca a lucrat cu mafia italiana sub umbrela Guvernului.

La mai multe drumuri şi autostrăzi din ţară, lucrările – unele peste termenul de predare – se desfăşoară greoi sau sunt chiar îngheţate. Plăţi noi nu s-au făcut în 2010, arata Evenimentul zilei.

Romania libera il citeaza pe fostul oficial FMI Joseph Stiglitz, laureat al premiului Nobel pentru economie, atragand atentia ca Europa se va îndrepta spre un dezastru dacă insistă pe măsurile de austeritate. Stiglitz crede că sunt mai multe opţiuni pentru a rezolva problemele, printre care crearea unui fond de solidaritate.

Stiti ce fac teroristii, care nu au nevoie sa traga cu acuratete, la distanta mare, ci sa creeze haos? Taie teava pistolului-mitraliera. Joseph Stiglitz trage cu un PM cu teava taiata la mare distanta si incearca sa aiba performantele unui lunetist. A, nu cumva e si el tot in campanie electorala?

Un avocat al Casei Regale spune pentru Puterea ca Paul este la fel de print ca si Cioaba rege. De acord. Paul nu are nici un drept de succesiune.

In aceasta chestiune, se afirma ca Basescu i-ar trage astfel spitzuri la picioare Regelui Mihai, pentru ca a primit in Casa Regala un impostor, pe Radu Duda, apoi a facut pactul cu PSD si PNL.

Incercarile lui Felix Motanul de a demonstra ca Guvernul Boc si, in general, protejatii lui Traian Basescu au aruncat bani cu nemiluita in anul 2009 sunt mult prea subtile si necesita procese mentale complexe, mult peste cele pe care le au adeptii teoriilor incalcite si schizoidale ale Coalitiei Anti-Basescu.

De exemplu, iata titlul din Financiarul: “Zeci de ONG-uri au primit 19 mil. lei numai in 2009, „pomana” de la Ministerul Muncii”. In primul rand ca “pomana”, pus ca in acest titlu intre ghilimele, inseamna exact inversul.

Pe urma, la Ministerul Muncii in anul 2009 era pesedistul Marian Sarbu, care intre timp a schimbat partidul plenipotentiar cu partidul neo-prezidential.

Adica nu mai stii in cine dai, dar lovesti, tataie, lovesti din toate puterile, doar-doar vei nimeri.

Aceasta este o caricatura de Bogdan Petry

Fiscul a scos la licitatie autobuzele din Iasi si din Targoviste, anunta Gandul. Ei, nu-i asa ca acum incepi sa apreciezi ce a facut conducerea pesedista a Focsanilor? In capitala Vrancei nu mai exista de vreo zece ani autobuze, ci numai microbuze, iar acelea se umplu la fiecare ocazie prielnicioasa cu posterele rosii ale PSD.

Cristian Tudor Popescu: M-a durut ajutorul dat lui Iliescu“ – titreaza Adevarul. Da, si pe mine m-a durut. M-a durut, de exemplu, ca atatia ani ma intreba lumea care ma mai stie, asa, de la obraz, de-mi crăpa cheresteaua: “Ba, tu accepti ca seful breslei tale e Popescu ala, care scria ce scria in 1990 si acum se da leul democratiei si libertatii presei?”.

Ca fara CTP si cei ca el nu mai plangea acum Ion Iliescu pentru ca este lustrat. Era lustrat de pe atunci si acum isi crestea nepotii. Ori isi executa pedeapsa.

Citeşte şi
Traian Băsescu vrăjeşte la Bruxelles, la terasă, cu o altă blondă

Nu, nu este Elena Udrea, de data aceasta. Blondele trag la Traian Băsescu. Jurnalistul Dan

Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au constatat că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a

Traian Băsescu ar fi început să toarne la Secu’ încă din studenţie

CNSAS susține în documentele oficiale trimise instanței că Traian Băsescu ar fi început să-și toarne

Gabriel Sandu, denunţ contra lui Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu a depus miercuri un denunţ la DNA. În acesta,

Giovanni Francesco, cal troian DNA în familia lui Traian Băsescu?

Prezenţa italianului Giovanni Francesco în familia lui Traian Băsescu nu a fost de bun augur

Traian Băsescu îi ia apărarea şpăgarului târgoviştean Florentin Popescu

Din toptanul de aberaţii marca Traian Băsescu, ne-a sărit în ochi una mai dihai decât

Senatorii jurişti s-au sucit. Amendamentele lui Ş. Nicolae şi T. Băsescu, respinse

După protestele în curs de amplificare de aseară, senatorii jurişti s-au răzgândit. Corupţia nu se

Graţierea corupţilor revine. Senatorii jurişti au scos iar elefantul de la sertar

Graţierea corupţilor este inclusă acum în proiectul Legii Graţierii. Senatorii jurişti au aprobat propunerile formulate

Traian Băsescu diseară la RTV, userii Facebook îl fac praf şi pulbere

Chiar şi un simplu anunţ făcut de Traian Băsescu pe Facebook că va fi prezent

Traian Băsescu îl compară pe Klaus Iohannis cu Ion Iliescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu îl compară ironic pe Klaus Iohannis cu Ion Iliescu. Într-o postare

Share