Învățarea limbii engleze prin joacă cu echipa Docentisimo

Share

Limbile de circulație internațională sunt un aspect important, în special în vederea dezvoltării personale. În principal limba engleză care este atât de utilizată în aproximativ orice domeniu, devine un aspect și mai important pentru noile generații să învețe această limbă care îi va ajuta pe viitor.

Centrul educațional Docentisimo pune la dispoziția copiilor cursuri pentru limba engleză unde pot învăța elementele principale, la început, după care pot avansa. Este important ca un copil să cunoască o limbă de circulație internațională în mod corect, nu doar din jocuri sau melodii, deoarece odată imprimate în memorie cuvintele greșit înțelese, este greu ca acesta să renunțe la ele.

Învățare prin joc și joacă

Cursurile de limba engleză predate la docentisimo.ro nu se compară cu lecțiile de la școală, de la care copiii abia așteaptă să plece. La acest centru activitățile sunt interesante și captivante și le stimulează creativitatea. Învață prin joacă și prin activități plăcute. Acesta este cel mai bun mod de a prelua noi cunoștințe care să le rămână imprimate în minte.

Elementele auxiliare utilizate de profesorii de la Docentisimo acaparează interesul copiilor și vor cu toții să participe la noile jocuri și activități. Fiecare elev se implică și aduce un plus jocului. Cursurile sunt gândite într-o manieră pozitivă, care să le atragă interesul copiilor, prin tehnici noi și un mediu diferit de cel din sala de clasă.

Dezvoltare personală

Este important pentru un copil să se poată descurca în viață în situații noi și să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lui. Prin participarea la un curs de engleză părinții își ajuta copilul să își deschidă aripile și să părăsească coconul în care a stat, prin oferirea posibilității de a cunoaște lumea. Dacă știe limba engleză se poate descurca aproape oriunde în lume și este important ca acesta să poată rezolva lucruri și să poată comunica și fără ajutorul părinților.

Aceste cursuri îi pregătesc pe copii pentru examenele de tip Cambridge care îi ajută dacă vor să își continuie studiile în afara țării. Un astfel de certificat este important și în vederea angajării la o firmă internațională.

Aceste cursuri se adresează copiilor din orice clasă, începând cu clasa 0 până la clasa a XII-a. Grupele sunt formate din aproximativ 6 copii astfel încât fiecare să primească atenția și ajutorul necesare pentru o bună preluare a informațiilor. Copiii cunosc limba engleză doar prin intermediul jocurilor, aplicațiilor sau a melodiilor, dar este important ca aceștia să învețe să pronunțe corect, să vorbească clar și să înțeleagă mesajul primit.

În această perioadă există posibilitatea de cursuri online pentru a evita contactul cu alte persoane, în care copiii să poată continua cursurile în timp util. De asemenea, pe timpul vacanței mari se poate opta pentru cursurile de vară pentru a ocupa timpul copilului într-un mod constructiv care să îi facă plăcere. Interesul lor și evoluția vor fi vizibile, în special datorită faptului că le va face plăcere să participe la cursuri.

Pentru programări sau orice alte informații suplimentare se pot contacta reprezentanții centrului Docentisimo la adresa de email cursuri@docentisimo.ro sau la numărul de telefon +40 766 29 77 00.

Share