Viorica Dăncilă spune că ştia “ce jocuri mudare” făcea Paul Stănescu

Share

Fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat la A7TV că nu a fost marioneta lui Liviu Dragnea și a vorbit despre “yes-menii” care roiau în jurul ex-președintelui PSD.

Ea s-a referit la personaje social-democrate, ale căror portrete le regăsim detaliat în cartea-interviu, recent lansată de fostul prim-ministru.

Dăncilă a spus că “mulți din partid au fost și sunt yes-man-i, oameni care nu au personalitate, care își schimba șeful și în fața fiecăruia dintre noi au avut același comportament”.

Fostul premier a mai afirmat că în PSD au fost oameni care au lucrat și împotriva partidului, și împotriva Guvernului pe care l-a condus, și i-a amintit pe Paul Stănescu și Marcel Ciolacu

„Atât el (Paul Stănescu) cât și Marcel Ciolacu și alții au fost oamenii care au stat alături de Liviu Dragnea și când mergeau la vânătoare și la șpriț, acolo unde spuneau că nu era loc pentru femei.

Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau în Deltă, în diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activități”.

Share