home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Intact îi dă în judecată pe Stelian Negrea şi EvZ

Intact îi dă în judecată pe Stelian Negrea şi EvZ

Share

Trustul Intact îl va da în judecată pe fostul angajat Stelian Negrea, care a făcut declaraţii incendiare legate de „legile interne stricte” pe care trebuiau să le respecte jurnaliştii trustului.

foto: Andrei Stoian

Intact a anunţat, într-un comunicat de presă, că va acţiona în justiţie şi cotidianul Evenimentul zilei, care a publicat un amplu interviu cu Negrea, unde acesta a lansat acuzaţii grave la adresa conducerii grupului de presă al familiei Voiculescu.

„Intact Media Group a decis acţionarea în judecată a domnilor Stelian Negrea şi Florin Ciornei, precum şi a cotidianului Evenimentul zilei. Stelian Negrea poartă, alături de cotidianul Evenimentul zilei, de aproximativ o săptămână, o campanie denigratoare la adresa Intact Media Group, a jurnaliştilor şi a persoanelor din management, fapt de natură să creeze prejudicii economice şi de imagine companiilor care fac parte din Intact Media Group.

Stelian Negrea nu a avut niciodată vreun raport contractual cu Antena 3, iar Florin Ciornei este redactorul care a înlesnit apariţia materialelor defăimătoare la adresa Intact, în cotidianul Evenimentul zilei.

Intact Media Group va face toate demersurile legale necesare pentru încetarea acestor denigrări şi repararea de către persoanele vinovate a prejudiciului produs”

, se arată în comunicatul de presă al Intact.

Stelian Negrea a declarat, printre altele, că firmele care nu aveau contract de publicitate cu Intact riscau să fie ţinta unor anchete de presă realizate de un Departament de Investigaţii, creat, special, la cererea şefei supreme, Camelia Voiculescu, şi care era condus de Codruţ Şereş, fost ministru al Economiei, actualul director general al Intact… citeste tot pe Reporter Virtual

Share