Imre propune presa fara publicitate

Share

Presa romaneasca ar putea deveni total independenta in urmatorii 5-10 ani, putand sa se finanteze chiar si in lipsa incasarilor din publicitate. Si asta datorita vanzarilor de produse si servicii pe care mass-media le poate face pe site-urile de stiri.

Daily Business

Modelul de business de media a inceput sa fie deja experimentat la nivel international de publicatii precum Financial Times, care vinde online vin in valoare de 3-400 de milioane de euro.

In Romania, insa, cel mai mare proiect de acest fel, corect.com, in care Dinu Patriciu si Sorin Rosca Stanescu au investit 2 milioane de euro, a dat faliment la doar cateva luni de la lansare.

Peter Imre, directorul general al Adevarul Holding, a declarat ca si business-urile de media pot fi profitabile, iar mass-media viitorului, in urmatorii 5-10 ani, vor fi cele care  vor incorpora pietele virtuale, unde poti face cumparaturi, gasi un avocat, sau chiar sa-ti schimbi partenerul de viata, si nu doar sa citesti stiri… citeste tot pe Daily Business

citeste si: Peter Imre propune un business de presă care i-a adus lui Patriciu o gaură de 2 milioane de euro (Reporter Virtual)

Share