Imaginile oroarei. Nadia Ciurlin strigă “Domnul Palada!” VIDEO

Share

Ceea ce urmează mai jos este consternant. Avem imaginile oroarei cu bătaia din Studioul B1 TV. Aşa ceva, de o asemenea violenţă manifestă, nu s-a mai văzut într-un studio de televiziune din România.

Bogdan Diaconu îl felicită pe Mirel Palada pentru lovirea lui Goţiu

Imaginile oroarei. Mirel Palada sare la bătaie ca ultimul valutist

Acestea sunt imaginile filmate de o cameră de supraveghere de la B1 TV. Conţinutul său este consternant pentru România anului 2017, pe toamnă.

Practic, Mirel Palada, sociolog, fost purtător de cuvânt al abinetului Ponta, sare la bătaie ca un golan de cartier. Înţelegem că este practicant de aikido. Să-i fie ruşine. Acesta este un sport care reduce violenţa la minim şi e dedicat autoapărării, prin folosirea forţei şi masei agresorului de către cel agresat.

Or, Palada sare efectiv cu pumnii şi cu picioarele pe Mihai Goţiu. L-a făcut martir pe acesta? L-a făcut. A reuşit? A reuşit. Masa rotundă din studioul B1 se zguduie şi se deplasează sub agresiunea huliganului asupra senatorului USR.

Imaginile oroarei. Nadia Ciurlin e incapabilă de vreun gest, salariaţii B1 intră în studio

Scena cu imaginile oroarei continuă. Nadia Ciurlin este consternată. După scena de acum o săptămână, în care l-a dat afară din studio pe mârlanul Eugen Nicolicea, urmează asta. Biata jurnalistă, probabil că nu-şi imagina că se poate mai rău. Ei bine, se poate!

Ciurlin nu e capabilă decât să ţipe şi să strige: “Domnu’ Palada! Domnu’ Palada!…”. Operatorii, apoi alţi angajaţi de la B! intră în studio, să-l ţină pe animal. Acesta continuă să-l lovească pe Goţiu. E atât de agresiv, încât îl întinde cu faţa pe masa de studio tv.

Masa se zguduie. Incredibil. Nadia Ciurlin ţipă, agresorul este prins de mâini, dar scapă, mai dă câteva picioare, câţiva pumni, apoi este scos din studio, în sfârşit.

Share