home EVENIMENT Iliescu, sfătuitor dragnist, îl face porc pe Hans Klemm, revine şi se scuză

Iliescu, sfătuitor dragnist, îl face porc pe Hans Klemm, revine şi se scuză

Share

Dumitru Iliescu, un sfătuitor de taină al lui Liviu Dragnea, l-a jignit îngrozitor pe Hans Klemm, făcându-l porc. Iliescu a spus că ambasadorul SUA este “un porc care îşi bagă râtul în afacerile interne ale altor ţări”.

Armaghedonul Oligarhilor 13. Carp. “Corbii” KGB şi GRU

Dumitru Iliescu este fostul consilier al lui Ion Iliescu. Pentru mult timp, cât celălalt Iliescu a fost preşedinte, Mitică a fost şeful Serviciului de Protecţie şi Pază. De câţiva ani, el este cunoscut ca un sfătuitor de taină al liderului PSD, Liviu Dragnea.

General în rezervă dezvăluia la începutul anului motivul pentru care s-ar fi retras Liviu Dragnea în 2009 din fruntea Ministerului de Interne. Ar fi fost, susţine Mitică Iliescu, o execuţie a sistemului contra oamenilor incomozi.

Iliescu: Klem este un porc cu şoriciul foarte gros

l-am facut doar impertinent, desi merita mai mult. Acum insa am constatat ca este un PORC, cu soriciul foarte gros, care isi vara ratul ca un nesimtit, in problemele noastre interne.

, spunea încă astă-noapte, pe Facebook, fostul consilier al preşedintelui filorus de la începutul anilor 90. Acum însă şi-a şters postarea şi îşi cere scuze.

iliescu

“Nesimtitul”, spunea generalul în postarea sa, “habar nu are ce inseamna statul de drept”. Astfel, el susţinea că Hans Klemm “nu stie care sunt raporturile intre autoritatile publice in Romania”. Nici “rolul fiecarei autoritati in realizarea echilibrului puterilor in stat”.

Tudorel Toader, lăudat de Mitică Iliescu

Nici felul “in care interactioneaza si exercita controlul reciproc” nu l-ar cunoaşte ambasadorul SUA la Bucureşti. DIn acest motiv, Klemm ar veni “sa-i dea lectii unei persoane, care este o somitate in acest domeniu, domnului Tudorel Toader”.

Ce este acest lucru?

Este acelasi lucru ca in cazul in care un copil de gradinita vrea sa-l invete sa citeasca pe un profesor. Diferenta este ca intre un munte si un bolovan.

Cine anume este bolovan? “Bolovanul semidoct Klemm isi vara ratul”, spune Iliescu. Când anume o face? “De fiecare data cand autoritatile romane doresc sa aduca modificarile legislative necesare functionarii corespunzatoare a statului de drept”.

“Stalinistul Klemm. (…) Am fost nedrept cu porcul”

De ce credeti ca stalinistul Klemm procedeaza in acest mod. Pentu el structurile de forta sunt esentiale. Prin intermediul lor isi realizeaza interesele personale dar si cele ale statului pe care il reprezinta. Ne vorbeste noua despre coruptie cand la ei coruptia este mai mare ca in orice tara europeana.

, se întreabă retoric Mitică Iliescu, şi tot el îşi răspunde singur. Apoi adaugă:

Eu iubesc animalele si imi pare rau ca am comparat porcul cu ambasadorul Klemm. Sunt convins ca am fost nedrept cu porcul, care nu merita asa ceva…

Iliescu revine şi îşi cere scuze

Formidabil este limbajul folosit de acest domn, demn de o şedinţă de partid dinainte de 1989. Este autocritică în cea mai comunistă manieră:

Unele persoane, care au citit postarea mea de pe Facebook, despre ambasadorul Klemm,
mi-au reprosat ca am folosit un limbaj inadecvat. Asa este! Aveti dreptate si imi cer scuze!

Exact aşa procedau înainte de decembrie 1989 toţi comnuniştii. Şi în barbă înjurau grosier.

Share