home POLITICA “România Curată” doar prin vorbărie? Ce impostori… (Pdd)

“România Curată” doar prin vorbărie? Ce impostori… (Pdd)

Share

ONG-urile “bidon” pe reţetă Soros bântuie spaţiul public din România, ba chiar au pretenţia independenţei, neutralităţii, credibilităţii şi onestităţii, de multe ori chiar derulând proiecte comune cu instituţii, ministere sau agenţii guvernamentale.

foto: wtpotus – Laundry List of Terror: Dirty Laundry/ Dirty Money

Şi atacând în acelaşi timp guvernul prin asemenea porcării precum articolul de azi de la “Alianţa pentru o Românie Curată”:

Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane a lansat in luna ianuarie 2011 un adevarat tur de forta pentru achizitionarea de echipamente si este dispus sa cheltuiasca in jur de 530 milioane lei milioane lei fara TVA (aproape 125 milioane de euro).

Pe langa arme (pistoale mitraliera, grenade, pusti), jandarmii vor primi masini (autoturisme, buldozere, excavatoare, autobuze), uniforme, veste antiglont, combinezoane, bocanci cu insertii de otel, dar si treninguri si costume judo. Numai pentru manusi, cagule si aparatori-coate sunt alocati in jur de 3 milioane de euro.

Adică, forţele de ordine ar fi, aşa, un fel de cartel al drogurilor mexican, care manevrează sume de bani de provenienţă ilicită, spre a procura arme şi muniţii cu care apoi să atace cetăţenii cinstiţi şi paşnici. “Tur de forţă…”.

Nu mai înşir cifre şi denumiri de produse, se găsesc la link. Nu le convin nici dotările pentru trupele din Afghanistan, dar latră la TV când sunt morţi sau răniţi (ei sunt pacifişti, poate nu ştiaţi…).

Nu au tupeul să spună că ar fi ceva necurat din punct de vedere al legalităţii achiziţiilor (menţionează că “se vor organiza licitaţii”), tot articolul merge pe facil, pe clişee şi pe emoţional. S-au trezit să dea din gură şi “revoluţionarii” Dan Voinea şi Tudor Mărieş…

Manipularea are mai multe direcţii:

cea principală: demonizarea ideii de ordine, de militar, a ideii că statul are dreptul la apărare;
promovarea explicită ori implicită a ideologiei aşa-zisului pacifism;
insinuarea ideii că guvernul (şi, deci, PDL) este corupt;
insinuarea ideii că aceste dotări se fac având în vedere anumite acţiuni masive de protest “care urmează să aibe loc”; şi de care s-ar teme guvernul;
sugerarea legitimităţii unor acţiuni de protest care ar include un anumit nivel de violenţă, “îndreptăţit” (din partea manifestanţilor, desigur);

Pentru a fi cât mai impozanţi, jandarmii vor fi echipaţi cu mânuşi piele” (eu aş zice să le dea mai bine mânuşi tricotate…). Bine măcar că au armament mai bun la Jandarmerie, că poliţiştii de pe stradă umblă cu rablele alea de pistoale Carpaţi.

Din cauza ineficienţei muniţiei de Carpaţi, prea slabă, a murit poliţistul Saşa Disici într-un schimb de focuri în 2001, iar altui poliţist a reuşit să îi taie mâna cu o sabie Fane Spoitoru, după ce intraseră 5-6 gloanţe în el.

Citeşte şi
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, aruncă iar vina pentru rele închipuite pe George Soros. De
Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat că nu are nicio afacere în Brazilia sau altă
Noua sperietoare montată în România de propaganda Kremlinului este cea referitoare la Soros. Intoxicarea este
Acest capitol din Armaghedonul Oligarhilor face legătura posibilă dintre familia Bush, Viktor Pinciuk, Leonid Kucima,
Dacă mai scrie multe scrisori, îi recomand talentatului domn Sima să le transforme în romane
~100 de preoti filmati intretinand relatii homo~incepe lupta pe petrolul Libiei~ce triburi iau puterea in
Miliardarul George Soros consideră că ieşirea unei ţări din zona euro este probabil inevitabilă şi
Studiul conţine o serie întreagă de termeni neexplicitaţi. Pe lângă că sunt neexplicitaţi sau insuficient
Glenn Beck a explicat, în emisiunea O'Reilly Factor, cum Google ar fi în spatele răstunării
Emil Boc a declarat, acum cateva zile, că în maximum 10 zile va emite o
Share