Gusa avea biroul langa platoul Realitatea TV

Share

Omul lui Geoana si al PSD in campania electorala, Cozmin Gusa, strategul care a scos (poate) tot ce se putea scoate din perdantul numarul unu al partidului care se declara a fi social-democrat, avea birou chiar langa platoul Realitatea TV, ne-au declarat surse care stiu ce spun si spun ce stiu.

In timpul campaniei electorale, m-am intrebat de multe ori daca nu cumva Cozmin Gusa are si pat, si noptiera la Realitatea TV, ca, la cat de des aparea pe post, ii era mai lesne sa doarma acolo decat acasa la el.

Iata ca acum se releva ca nu am fost departe de adevar. Sau de realitate. Devine astfel penibila, pe de o parte, iar pe de alta parte extrem de graitoare directiva interna de la Realitatea TV, de acum cateva zile, de interzicere a folosirii ca sursa a “Evenimentului Zilei”, pe motiv ca acum exista pericolul unor manipulari si dezinformari dinspre PD-L.

Aceasta este o mare tampenie. Oricum, standardele profesionale te-ar obliga sa verifici informatia din cel putin trei surse, asa ca faptul ca EvZ sau alta publicatie da o gherla… Si ce sa-ti spun, ca “Gandul”, ori “Adevarul” nu te poate dezinforma!

Nu-mi place sa ma dau de exemplu, dar se stie ca sunt in proces cu ActiveSoft, editorul Ziare.com, si totusi de mai multe ori, atunci cand am considerat de cuviinta, am preluat texte bune publicate pe acest website, a carui politica editoriala am criticat-o in mod repetat.

Ce ar fi trebuit sa fac, sa ignor un text bine scris, cu ale carui idei transmise sunt de acord sau, nefiind de acord, totusi le respect ca fiind valoroase?

Realitatea Media a consimtit in campania electorala sa dezinformeze pe filiera PSD intr-o asemenea masura si atat de fatis, ca omul PSD avea birou langa platoul acestei televiziuni.

Share