Gigi Becali susţine că jucătorii nevaccinaţi sunt mai performanţi

Share

Gigi Becali a făcut recent declaraţii care, prin implicaţiile lor, frizează infracţiunea şi pot duce la implicaţii asupra sorţii FCSB.

Becali și jurnalistul Grigore Cartianu au avut un dialog aprins, în direct, pe tema vaccinării împotriva coronavirusului, scrie GSP.

Omul de afaceri, un opozonat vehement al vaccinării, a afirmat în trecut că jucătorii vaccinați nu mai au forță și a fost contrazis imediat, printr-un comunicat al Guvernului, postat pe RO Vaccinare, platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Gigi Becali: „Eu mi-am spus părerea mea. «RO Vaccinare» spune minciuna ei, eu spun ceea ce cred. Eu nu spun că așa e 100%. Eu spun ce cred, iar «RO Vaccinare» spune mincuna. «RO Vaccinare» știe ce se întâmplă cu oamenii care au anumite boli și care au murit după vaccin. Eu nu vorbesc despre cei sănătoși, ci despre cei bolnavi. ”
Grigore Cartianu: „Domnule Becali, nu e deloc corect să transmiteți mesajul acesta. Spuneți un neadevăr. Spuneți că cei de la «RO Vaccinare» știu adevărul, dar spun pe dos. De unde aveți concluzia asta?”

Gigi Becali: „Știi care e dovada? Doctorii mei, de la clinică, le-au spus celor care au cancer să nu se vaccineze. Eu nu vorbesc de cei sănătoși. Dacă celor bolnavi li se întâmplă ce li se întâmplă, înseamnă că e posibil că și la cei sănătoși se întâmplă ceva. Nu e 100%, așa cred.”
Grigore Cartianu: „Nu e nicio legătură demonstrată care să arate că o persoană bolnavă de cancer a murit după ce s-a vaccinat.”

Gigi Becali: „Bine, mă, demonstrată sau nedemonstrată, vaccinarea e lepădare. Vaccinarea nu e bună și vaccinul îmbolnăvește omul”
Grigore Cartianu: „Dumneavoastră sunteți vaccinat? Nu împotriva COVID. Alte vaccinuri aveți?”

Gigi Becali: „Dar ce te interesează?”
Grigore Cartianu: „Vă spun eu că ați făcut. Erați copil când ați făcut. Și nu v-a întrebat nimeni”

Gigi Becali: „Da, am făcut. Vaccinul ăla era altceva, asta e vaccin ca să omoare oameni”
Grigore Cartianu: „Spuneți o prostie cât casa de mare! Nu e corect!”

Gigi Becali: „Da. Care e problema? Eu așa zic”
Grigore Cartianu: „Nu e corect. O părere e o părere, dar faptul că un jucător nu joacă pentru că e vaccinat nu e în regulă”

Gigi Becali: „Da, dacă e vaccinat nu-l pun să joace. Să nu se vaccineze, că nu-l pun să joace! Ăia care sunt vaccinați la FCSB și vedeți că joacă înseamnă că s-au vaccinat la mișto”.
Grigore Cartianu: „E discriminare!”

Gigi Becali: „Păi, fac discrimare, na!”
Grigore Cartianu: „OK. Vă asumați treaba asta. ”

Gigi Becali: „Care e problema ta?”
Grigore Cartianu: „Am o problemă, domnule Becali. Din cauza dumneavoastră și a altora ca dumnevoastră, «șoșocari» din ăștia, mor oameni. De aceea am o problemă”

Gigi Becali: „Nu. Mor ăia vaccinații, bă! Ăia vaccinații mor, nu cei vaccinați.”
Grigore Cartianu: „Uitați-vă la Terapie Intensivă. Acolo, 90% sunt nevaccinați”

Gigi Becali: „Nu! E minciună!E invers”
Grigore Cartianu: „Întrebați la spitale. Nu aveți încredere în managerii de spitale?”

Gigi Becali: „Ei sunt obligați să spună minciuni. ”
Grigore Cartianu: „Domnule Becali, sunteți pe o pistă greșită. Cei care nu au imunitate bună nu trebuie să se imunizeze și ei?”

Gigi Becali: „Să se imunizeze pe cale naturală, nu cu vaccinul care omoară oameni!”
Grigore Cartianu: „Știți câți călugări de pe muntele Athos au murit că nu s-au vaccinat?”

Gigi Becali: „Au murit doar ăia care au făcut vaccinul”
Grigore Cartianu: „Acum spuneți neadevăruri”

Gigi Becali: „De ce adevărul să fie la dumneata și nu la mine?”
Grigore Cartianu: „Eu merg pe știință.”

Gigi Becali: „Eu merg pe ce vreau eu. Care e problema dumneata?”
Grigore Cartianu: „Nu vreau să moară oameni”

Gigi Becali: „Eu nu vreau să moară oamenii. De aia nu vreau vaccin. Să vedeți peste 3-4 ani.”
Grigore Cartianu: „Aveți încredere în medicina mondială!”

Gigi Becali: „Am încredere în medicina dată de Dumnezeu, nu în cea care vrea să otrăvească oameni.”
Grigore Cartianu: „Dumnezeu face lucruri extraordinare. Dar mai trebuie să facem și noi”

Gigi Becali: „Eu am încredere în oamenii de știință. Am citit că vaccinul omoară oamenii”
Grigore Cartianu: „De unde erau oamenii ăștia? De la marginea stânii? Aveți încredere în Agenția Americană a Medicamentelor? În cea Europeană? Au zis că vaccinul e bun”

Gigi Becali: „Sunt mână în mana toți. Cum să am încredere în ei? Sunt mână în mână toți. La mine, dacă ești vaccinat, nu mai joci. Trebuie opriți ăia care sunt vaccinați”
Grigore Cartianu: „Dacă pandemia nu se termină și aveți un meci în Franța, în Conference League, ce faceți?”

Gigi Becali: „Ce fac? Nu mai joc fotbal… Nu joc fotbal. Nu mă interesează vaccinul care omoară oamenii. ”
Grigore Cartianu: „Dacă îi scoateți din echipă pe cei nevaccinați și ei merg la avocați, câștigă procesul”

Gigi Becali: „Să câștige. Care e problema? (n.r- râde) Unii mai fac glume. Hai să vă spun adevărul. Nu este adevărat că nu îi iau în lot pe vaccinați. Crețu, Vincius, Vali Ghroghe, Tănase și alții sunt vaccinați. Nu am treabă cu ei. Nu mă interesează. Îmi spun părerea mea. Nu-i oblig pe oameni să facă ceva. Eu cred că cei vaccinați pierd din putere. Nu înseamnă că cei vaccinați nu joacă pentru că sunt vaccinați, ci pentru că nu mai au putere”

RO-vaccinare: Patru echipe din Premier League sunt în optimile Champions League

Pagina oficială a platformei naţionale de informare, cu privire la vaccinarea împotriva Covid-19, a oferită o replică, după ce patronul FCSB, Gigi Becali, a spus că evoluţia jucătorilor de fotbal vaccinaţi scade după ce primesc vaccinul Covid, cosiderând afirmaţia omului de afaceri o bazaconie, informează News.ro.

Jucătorilor de fotbal vaccinaţi NU le scade puterea după vaccinarea împotriva COVID-19!

Dovada sportivă: 4 echipe din Premier League sunt în optimile Champions League, unde România, din păcate, nu are nicio echipă.

Aşa cum vă prezentam şi în 21 decembrie 2021, 77% dintre jucătorii din Premier League erau vaccinaţi cu schemă completă împotriva COVID-19, iar 84% erau vaccinaţi cu prima doză. Din aceeaşi ligă, două echipe erau vaccinate 100% cu schemă completă.

De menţionat faptul că două echipe, Manchester City şi Liverpool, au câştigat prima manşă a optimilor Champions League cu 5-0, respectiv 2-0.

Din punct de vedere medical şi ştiinţific, nu sunt studii care să susţină o bazaconie precum cea promovată recent pe conturile de Facebook din România (<jucătorilor vaccinaţi le scade puterea>). Vaccinarea împotriva COVID-19 nu influenţează performanţele jucătorilor de fotbal. În schimb, sunt suficiente studii care demonstrează că trecerea prin infecţia cu SARS CoV-2 lasă sechele pe termen lung (Long COVID), iar acestea pot influenţa performanţele sportivilor.

Concluzia este simplă: să rămânem sănătoşi, să ne bucurăm de fotbal, uitându-ne la cei care au încredere în ştiinţă şi în medicină.

Vă rugăm să vă informaţi DOAR din surse credibile, oficiale!

Share