George Simion, în SUA: Românii îşi vând votul pe 100 $

Share

Declarații delirante făcute de președintele AUR, George Simion, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat unei jurnaliste pro-Trump în timpul vizitei sale în America.

El a afirmat că românii își vând votul cu 100 de dolari.

George Simion, în SUA: Românii îşi vând votul pe 100 $

„Suntem, ca în lumea a treia, în ce privește alegerile pentru primari, pentru că ei chiar cumpără voturi, ei plătesc 100 de dolari, pentru fiecare vot”, a susținut Simion.

„Încearcă să folosească împotriva noastră agenți ai statului paralel, presa coruptă, împrăștiind minciuni”, a insistat Simion.

„Este incredibil, delegații ale țărilor vin la noi, pentru a căuta ajutor”, a concluzionat jurnalista americană, după ce l-a auzit pe Simion.

Citeşte şi: Care e jurnalista dată în judecată de George Simion, a treia oară

Aceste declarații nu au fost redate și în înregistrările postate de Simion, pe paginile sale de Facebook și YouTube.

Președintele AUR, George Simion, a făcut și alte afirmații aiuritoare, în fata jurnaliștilor americani simpatizanți ai lui Donald Trump, în cursul vizitei sale în Statele Unite, conform Aktual24.

Citeşte şi: Ciolacu pune întrebări Ucrainei şi Moldovei, despre George Simion

„Ați condus mitinguri masive, ați fost arestat de multe ori, ba chiar ați fost și la închisoare”, a spus o jurnalistă pro-Trump, în timpul unui interviu cu Simion.

Conform imaginilor, Simion a dat aprobator din cap. „Eu promovez adevărul. (…) Ne luptăm cu cenzura în România”, a spus liderul AUR.

Share