home GAFE JURNALISTICE, MASS MEDIA Gafa de proportii in Cancan

Gafa de proportii in Cancan

Share

In viziunea incompetentilor comentatori de fotografii de paparazzi de la publicatia de scandal Cancan, actorul Bogdan Stanoevici, care o insoteste intr-o plimbare pe strazile Capitalei pe sotia colegului sau de breasla Ion Dichiseanu, este noul dârlău al acesteia.

Obsedati de vesnica goana dupa extrem de importantul subiect cine cu cine s-a mai cuplat, cei de la Cancan, care fac de rusine meseria de jurnalist, au frant-o de data aceasta rau de tot.

Niste paparazzi de la aceasta publicatie au crantanit din aparate, pe strazile Bucurestiului, prin jurul Simonei Dichiseanu, in timp ce se plimba cu bunul prieten de familie si cunostinta veche a actorului Ion Dichiseanu, Bogdan Stanoevici.

Dincolo de faptul ca ma mandresc sa spun ca in inaintasul Sound-ului, Grupul Song, Bogdan facea cam ce fac eu in Sound, adica era tenor, Stanoevici este un excelent actor roman care traieste in Franta.

Astfel, daca IMDB il da cu opt filme romanesti, in care a jucat intre anii 1980 si 2005, Wikipedia stie mai multe despre cariera simpaticului actor: a jucat in 30 de filme, 17 de lung metraj si 13 de televiziune si foarte multe piese de teatru, dintre care Wiki nominalizeaza 13.

Dar Cancan ce facu? I-au pus in fata Sabinei Ivanica (probabil, ca nici sange-n instalatie sa semneze cu numele complet nu are, sunt numai initialele SI) niste poze si i-au spus: uite-o pe Simona Dichiseanu cu noul ei gagiu.

Scrie un text, ca e subiect mare si te facem jurnalista. Maine seara te duci la Dan Capatos, poimaine la Cristi Brancu si ai pus-o.

Iar Sabinutza a pus botul la vraja si, cum cultura ei filmica e la piciorul gastei, a comis-o. Mai bine asa, ca, daca stia cine e “gagiul”, o luau coledzii in colimator, ca o face pe desteapta si se da culta, docta, asa… e de teapa lor. Ia sa vedem ce a scris ea:

Desi formeaza din nou un cuplu, Simona Florescu (43 de ani) si Ion Dichiseanu (77 de ani) par sa-si vada fiecare de viata lui.

In timp ce el prefera sa-si savureze tutunul intr-o plimbare fara griji, ea se straduieste sa ramana o persoana mondena si bate mallurile bucurestene, evident acompaniata de un tanar.

Hai, nu zau! Fufe de presa ce sunteti! Rusinea presei romane! Aculturalilor! Mistreti hornaitori! Rinoceri cu pielea groasa gri-liliachie! Aveti putin bun simt? Stiti sa recunoasteti un om, persoana publica, atunci cand dati nas in nas cu el?

Ia sa citim impreuna explicatia foto:

DRAGASTOASA. Simona il soarbe din priviri pe companionul ei

Dragastoasa? Il soarbe din ochi? Companion… Ati innebunit probabil. Simona Dichiseanu sa il soarba din ochi pe Bogdan Stanoevici… Probabil ca trebuia sa mearga plictisita langa el, sa nu-l ia in seama, dar daca credeti ca asa ceva este posibil cu Stanoevici nu-l cunoasteti. Jalnicilor…

Sau sunteti ca hidrocefala care l-a vazut intr-o zi pe sticla pe Alex Stefanescu si, cum nu facea parte din universul mintisoarei ei simplute, s-a intrebat cu glas tare: “Cine e nenea asta si ce cauta el pe sticla?”.

Ia sa mai navigam putin (poate) prin mintisoara Sabinei Ivanica:

S-au iubit, s-au casatorit, au convietuit ani buni, s-au despartit si acum sunt din nou impreuna. Dupa atata timp si atatea peripetii, intre sotii Dichiseanu a intervenit rutina.

Daca pana acum erau nedespartiti, mai nou isi petrec majoritatea timpului separat, fiecare cu pasiunile lui. Mai tanara doamna Dichiseanu prefera activitatile mondene, care devin ideale in momentul in care are alaturi un tinerel aratos, dornic sa-si piarda timpul cu ea prin cafenelele de la mall.

Sabina, actorul Bogdan Stanoevici a avut tupeul sa se nasca in anul 1958, pe 22 ianuarie. Este meritul sau si al genei sale vitale ca arata asa de bine la 53 de ani. Sabina, ne bucuram ca existi, precum ciuperca la umbra.

Era o vorba, zisa de Lucian Pintilie insusi, la finalul filmului sau, “De ce trag clopotele, Mitica?” (De franghie, mon cher):

Deschide ochii. Inchide ochii, Pumfi. Lasa-i sa moara prosti.

Share