home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI VIDEO Gâdea către Lucian Duţă, şeful CNAS: “Sunteţi nesimţit, dobitoc, mitocan, fără raţiune!”

VIDEO Gâdea către Lucian Duţă, şeful CNAS: “Sunteţi nesimţit, dobitoc, mitocan, fără raţiune!”

Share

Şeful CNAS Lucian Duţă a fost făcut în direct, la o oră de vârf, pe Antena 3, de către Mihai Gâdea, în emisiunea acestuia, “Sinteza Zilei”, nesimţit, dobitoc, mitocan şi individ fără raţiune.

Mihai Gâdea Blog
“Independent si pe picioarele lui din adolescenta, Mihai Gâdea nu a asteptat sa se faca mare ca sa reuseasca în viata. Este directorul unui post de televiziune de la 30 de ani, are o fetita care l-a învatat ce înseamna dragostea adevarata si ca poate fi fericit în fiecare zi, chiar daca uneori o priveste doar dormind”

Din punct de vedere deontologic, un jurnalist nu are voie să facă aşa ceva, chiar dacă se confruntă cu un individ care este realmente nesimţit, mitocan, dobitoc şi fără raţiune simultan – iar Duţă nu este astfel deloc.

Există o mulţime de alte metode prin care (ca să revin la povestea cu mitocanul nesimţit care, ca un dobitoc, nu are raţiune) poţi, ca jurnalist, dacă te confrunţi cu un  individ de o asemenea factură, să-l faci de doi lei şi cincizeci de bani şi simultan să rămâi cu papion şi frac pe tine.

Nervozitatea cozilor de topor de la Antene semnifică, după părerea mea, altceva decât faptul că tipii sunt, vezi Doamne, revoltaţi de chinurile prin care trec bolnavii de cancer.

Este vorba despre faptul că, poate, Clanul Voiculescu spumegă pentru că îşi pierde probabil privilegiile, unul câte unul. Şi atunci Pisi vorbeşte cu Gâdea şi îi spune aşa: “Astăzi o să cânţi cucurigu-gagu două ore, cu vânt bătând dinspre nord-est”. Iar sluga se conformează, docil.

Şi atunci probabil că unul, aflat în fruntea bucatelor, individ fără raţiune, năimit de aceştia, îşi permite să fie atât de nesimţit încât, ca un dobitoc, trădează toate principiile breslei sale, compromiţându-i statura şi făcându-i pe adevăraţii profesionişti să evolueze la periferia sistemului, pentru că în centrul jocului se află astfel de mitocani.

În rest, pur şi simplu nu mă interesează. Nici că astfel s-a ajuns, într-un moment în care aşa se plătesc poliţe politice, la linşaje care vor continua astfel tot acest an, de ne vom scârbi mai ceva decât în anii 2008 şi 2009.

Şi în general nu mă interesează, până la urmă, decât onoarea meseriei mele. Azi, 24 februarie 2012, Clubul Român de Presă ar trebui să-i ia cartea de presă lui Mihai Gâdea.

Citeşte şi
~Mihai Palsu scrie la Puterea~Anca Lăzărescu, Monica Ghiurco şi Claudiu Lucaci lupta pentru sefia Stirilor
După ce a experimentat toate senzaţiile tari, Mihai Gâdea mai nou poate fi văzut pe
Julio Iglesias a fost invitat în emisiunea lui Mihai Gâdea, "Sinteza Zilei", care încă o
Vuvuzelele de la Antena 3 şi România TV au trecut de partea poporului, şi-au pus
SEMNEAZĂ APELUL AICI Subsemnaţii am luat cunoştinţă cu indignare şi revoltă de noua agresiune mediatică
Au mai semnat: Mircea Eliade, Elena Udrea, Vladimir Putin, Janis Joplin, Akira Kurosawa şi Dimitrie
~Ponta, la Bruxelles: eu am dus Oltchim la maritat~DD n-a semnat inca~seceta pe piata imobiliara~nu-i
Există mai multe tipuri de întrebări care se pot pune, astfel încât să-l supui la
MRU l-a dovedit pe Gâdea nu pentru că Gâdea nu putea să-i spună şi premierului
~Carmen Avram aproape de un premiu pentru jurnalism~in Italia se pregateste o lege a presei~in
Share