home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Gâdea: “Antena 3 e aici!” şi “Jos Băsescu!” sunt folclor urban

Gâdea: “Antena 3 e aici!” şi “Jos Băsescu!” sunt folclor urban

Share

Parcă pentru a se scuza implicit pentru prostia pe care a făcut-o, Mihai Gâdea a revenit pe Facebook, explicându-şi gestul făcut cu Julio Iglesias Jr., pe care l-a pus să spună “Antena 3 e aici!” şi “Jos Băsescu!”. Comentariile mele cu roşu:

În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Este băgat în folclorul urban din minţile unor bieţi oameni, o minoritate, intoxicaţi cu tâmpeniile debitate de Antena 3.

Nu am avut intenția de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care știți bine că am dus-o singur mereu. Dar exact asta a reuşit. Intenţia lui era să aibă un “Antena 3 este aici!” şi un “Jos Băsescu!” cu Julio Iglesias Jr., pe care staţia să le folosească de 50 de ori pe zi, în cortinele mizerabile de autopromo. Şi da, eşti tot mai singur, tinere bavarez.

Respect familia Iglesias, le iubesc muzica și vreau să îi asigur că prețuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitațiile către domnii Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeți ai emisiunii pe care o realizez. Mihai Gâdea nu mai respectă acum decât paralele familiei Voiculescu.

citeşte şi: Mihai Gâdea şi-a bătut joc de Julio Iglesias Jr.: „Spune Jos Băsescu!”

Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu și ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din București. În teoria dezinformării, adevărul trebuie amestecat cu minciuna, iar mesajele veritabile cu porcăriile.

Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale! Nu regretă nimic, doar o spune.

Iglesias, tată şi fiu, au anulat concertul din România

Există surse care afirmă că acest concert Iglesias – Iglesias Jr, care trebuia să aibă loc pe 20 mai, adică marţea aceasta, a fost anulat din cauza incidentului de la Antena 3.

Cu siguranţă, cei de la Eventim sunt foarte, foarte supăraţi pe Grupul Intact. Nu este prima vedetă pe care aceştia au adus-o la Antena 3, la Gâdea în emisiunea, din motive de audienţă şi marketing.

Eventim anunţă acum că, defapt, concertul lui Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr. a fost numai amânat şi că acesta va avea loc totuşi pe 2 iulie, “din motive tehnice”:

Artistul spaniol va începe a doua parte a turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă.

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015.

Cu alte cuvinte, nu tot turneul Iglesias s-a amânat, ci doar concertul din Capitală, iar cel de la Cluj are loc, bine-mersi, două zile mai târziu, fără nici un fel de probleme tehnice, care de altfel nici nu sunt precizate.

Citeşte şi
Mihai Gâdea şi-a bătut joc de Julio Iglesias Jr.: “Spune Jos Băsescu!”

Julio Iglesias a fost invitat în emisiunea lui Mihai Gâdea, "Sinteza Zilei", care încă o Read more

Paiaţa Universităţii, ianuarie 2012. Un film prost

Paiaţa Universităţii e un film prost, edulcorat în lirica filmică nord-coreeană, înmuiat în siropul Bollywood-ului Read more

Contra-Piaţa Universităţii

Manifestatiile acestea sunt inversul demonstratiei-maraton din Piata Universitatii. Ele sunt puse la punct de factiunile Read more

Poliţia, Băsescu şi deontologii (Tiberiu Lovin)

Nu-mi place politica. Deloc. Este cum s-a spus: o curvă. Ei bine, din punctul meu Read more

Scandalul Basescu vs. Politia & Jandarmeria, mai grav decat pare

In spatele ultimului scandal al tapetarii presedintelui cu imprecatii de catre politisti intuiesc ca se Read more

Dan Mihalache şi Mihai Gâdea sunt în relaţii foarte bune

Sistemul se înţelege cu sine-însuşi foarte bine: Dan Mihalache a fost la Balul Saşilor de Read more

Mihai Gâdea este mai nou şi operator la Antena 3

După ce a experimentat toate senzaţiile tari, Mihai Gâdea mai nou poate fi văzut pe Read more

MediaSind cere mass-media să respecte Codul Deontologic

Având în vedere conflictul declanşat între mai multe instituţii de media, precum şi încălcărea de Read more

CJI, Freedom House şi GDS au sesizat CNA asupra Antena 3

În atenţia doamnei Laura Corina Georgescu, Preşedlnte al Consiliului National al Audiovizualului Vă sesizăm cu Read more

Ponta: Prezidențialele, “undeva, în noiembrie”

La noi nici urnele nu sunt transparente, la ei da. Premierul Read more

Share