home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Gâdea: “Antena 3 e aici!” şi “Jos Băsescu!” sunt folclor urban

Gâdea: “Antena 3 e aici!” şi “Jos Băsescu!” sunt folclor urban

Share

Parcă pentru a se scuza implicit pentru prostia pe care a făcut-o, Mihai Gâdea a revenit pe Facebook, explicându-şi gestul făcut cu Julio Iglesias Jr., pe care l-a pus să spună “Antena 3 e aici!” şi “Jos Băsescu!”. Comentariile mele cu roşu:

În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Este băgat în folclorul urban din minţile unor bieţi oameni, o minoritate, intoxicaţi cu tâmpeniile debitate de Antena 3.

Nu am avut intenția de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care știți bine că am dus-o singur mereu. Dar exact asta a reuşit. Intenţia lui era să aibă un “Antena 3 este aici!” şi un “Jos Băsescu!” cu Julio Iglesias Jr., pe care staţia să le folosească de 50 de ori pe zi, în cortinele mizerabile de autopromo. Şi da, eşti tot mai singur, tinere bavarez.

Respect familia Iglesias, le iubesc muzica și vreau să îi asigur că prețuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitațiile către domnii Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeți ai emisiunii pe care o realizez. Mihai Gâdea nu mai respectă acum decât paralele familiei Voiculescu.

citeşte şi: Mihai Gâdea şi-a bătut joc de Julio Iglesias Jr.: „Spune Jos Băsescu!”

Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu și ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din București. În teoria dezinformării, adevărul trebuie amestecat cu minciuna, iar mesajele veritabile cu porcăriile.

Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale! Nu regretă nimic, doar o spune.

Iglesias, tată şi fiu, au anulat concertul din România

Există surse care afirmă că acest concert Iglesias – Iglesias Jr, care trebuia să aibă loc pe 20 mai, adică marţea aceasta, a fost anulat din cauza incidentului de la Antena 3.

Cu siguranţă, cei de la Eventim sunt foarte, foarte supăraţi pe Grupul Intact. Nu este prima vedetă pe care aceştia au adus-o la Antena 3, la Gâdea în emisiunea, din motive de audienţă şi marketing.

Eventim anunţă acum că, defapt, concertul lui Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr. a fost numai amânat şi că acesta va avea loc totuşi pe 2 iulie, “din motive tehnice”:

Artistul spaniol va începe a doua parte a turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă.

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015.

Cu alte cuvinte, nu tot turneul Iglesias s-a amânat, ci doar concertul din Capitală, iar cel de la Cluj are loc, bine-mersi, două zile mai târziu, fără nici un fel de probleme tehnice, care de altfel nici nu sunt precizate.

Share