Gabriela Firea: „Doamne, ce se întâmplă cu ţara noastră? Incompetenţa ucide!”

Share

Ipocrit, Gabriela Firea se întreabă cum a fost posibil şi cum e posibil ceea ce se întâmplă şi acuză ambiguu Guvernul de incompetenţă.

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea caută să stoarcă profit politic și din tragedia de la spitalul „Victor Babeș”, unde trei pacienți cu coronavirus au murit, în urma unei defecțiuni tehnice, la instalația de alimentare cu oxigen.

„Doamne, ce se întâmplă cu țară noastră? Incompetența ucide! Nepăsarea ucide! Tăcerea ucide! Trei pacienți morți la Victor Babeș, după o pană de curent. TIR-ul cu paturile de ATI avea mai multe defecțiuni. În urmă cu cinci zile, instalația de oxigen ar fi fost schimbată, dar ea ar fi fost instalată greșit”, a scris Firea, pe Facebook.

Trei pacienți cu COVID-19 și-au pierdut viața la Unitatea mobilă de Terapie intensivă de la Spitalul „Victor Babeș”, din primele informații rezultând că s-a produs o defecțiune la instalația de oxigen, a informat Ministerul Sănătății.

„Ministerul Sănătății a fost informat, prin Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, că trei pacienți și-au pierdut viața la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, operaționalizată sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență (Ministerul Afacerilor Interne), operată tehnic de Institutul Național ‘Victor Babeș’ (PMB/ASSMB)”, a transmis ministerul.

Potrivit sursei citate, din primele informații transmise Centrului Operativ Pentru Situații de Urgență, din cadrul Ministerului Sănătății, o defecțiune a avut loc la instalația de oxigen a unității mobile.

Share