Florin Cîţu are un consilier mai puţin: Mioara Costin. Vă sună clopoţelul?

Share

Mioara Costin, protagonista scandalului folosirii funcţiei publice pentru afaceri intrapartinice liberale, şi-a dat demisia.

Consiliera de la Cancelaria prim-ministrului, care ar fi autoarea documentului cu antetul guvernului, în care este prezentată strategia de comunicare politică a echipei lui Florin Cîțu, pentru alegerile din PNL, și-a dat demisia.

Premierul a semnat decizia de eliberare din funcție. Decizia premierului Florin Cîțu, de eliberare la cerere, din funcția de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului, a Mioarei Costin, a fost publicată în Monitorul Oficial.

Presa a publicat un document cu antetul Guvernului, transmis în interiorul PNL, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește linii de comunicare pentru liderii PNL.

Potrivit documentului, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”.

De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre Tabăra Orban, „pentru a le da în presă”, și vorbește despre „diferența de clasă între team Orban și echipa câștigatoare”.

Florin Cîțu a negat autenticitatea documentului, chiar dacă poartă antetul Guvernului, spunând că nu este un document semnat.

demisie mioara costin
Decizia premierului a fost publicată în Monitorul Oficial. Sursă foto: Monitorul Oficial.
Share