Florin Cîţu ar avea o echipă de campanie intra-PNL, pe bani publici

Share

Prim-ministrul Florin Cîţu ar avea un unit angajat pe bani publici, în echipa sa de la Guvern, care îi face strategia de campanie pentru alegerile din PNL.

Dacă lucrurile ar sta astfel, ar fi un caz foarte grav, de factura Dosarului Bombonica (cazul angajatelor de la DGASPC Teleorman, puse acolo de Liviu Dragnea, ca să facă figuraţie, în timp ce lucrau pentru PSD).

Echipa este condusă de două foste jurnaliste de la Realitatea PLUS: Mioara Costin şi Dana Păcurar. Metodele folosite de acestea ne dau o imagine a infernului din acest post de televiziune, mutat în interiorul PNL.

Există, în viziunea miminelor angajate de Cîţu la Guvern, presă ostilă. I-auzi, ia:

“Cele mai agresive posturi și publicații sunt: Realitatea PLUS, B1, RTV, Hotnews”, spun strategii lui Cîţu, explicând că “aici Orban are contracate și înțelegeri, prin diverși. G4 este mai degrabă favorabil lui Orban, pentru că premierul este o amenințare pentru electoratul USR- PLUS. De aceea le este mai convenabil să fie favorabili lui Orban”.

Mai departe: “La Realitatea merge Alex Kocis, care este creierul tuturor fake-newsurilor despre echipa premierului. Așa că atunci când sunteți invitați și merge și el la Realitatea, vă rog să mergeți. Este foarte ușor să ii demontăm minciunile. Și el mai are un defect: se enervează când i se pune în față propaganda lor. Pot fi atacați cu armele lor”.

Presupunem că acesta este felul în care văd marketingul politic Mioara Costin şi Dana Păcurar. “Vă rog să ne dați ponturi, mie și colegei mele, Dana Păcurar, informații pe care le aveți despre tabăra Orban, pentru a le da in presă”.

Este neclar cine trebuie să dea ponturi din Tabăra Orban, dar unitul lui Cîţu, plătit de la buget, vrea să ştie “ce negocieri duce (n.r.: partea cealaltă), cum vrea să ia oamenii la bucată, orice poate fi folosit pentru a arăta că se tem că pierd, că sunt disperați. Mi le puteți lăsa în privat, mă puteți suna, dacă nu pot fi lăsate pe grup”.

Share