home MASS MEDIA FAIR-MediaSind e reprezentativă pentru sectorul “Cultură și Mass-Media”!

FAIR-MediaSind e reprezentativă pentru sectorul “Cultură și Mass-Media”!

Share

FAIR-MediaSind e reprezentativă pentru sectorul "Cultură și Mass-Media"!Curtea de Apel București, prin Hotărârea nr.101/2015 definitivă și irevocabilă, pronunțată în data de 27 februarie 2015, a consfințit reprezentativitatea Federației Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind în sectorul “Cultură și Mass-Media”.

Instanta a validat astfel Sentința dată de Tribunalul Municipiului București în data de 28 august 2014 (vezi aici: http://portal.just.ro/3/SitePag /Dosar.aspx?id_dosar=300000000590109&id_inst=3) respingând, totodată, apelul făcut de o altă organizație care nu are nicio legătură cu domeniul cultură și mass-media, fiind reprezentativă pe grupul de unități penitenciare.

Din nefericire, constatăm că încă există pseudo-lideri sindicali care au ca principal obiect de activitate subminarea activității sindicale a altor organizații serioase, fără a se ocupa de realele probleme ale salariaților.

Federația FAIR-MediaSind obține, astfel, reprezentativitatea la nivel de sector, conform hotărârilor instanțelor judecătorești, fiind singura organizație din cultură și mass-media care este îndreptățită să negocieze drepturi colective pentru toți salariații din acest important și prestigios domeniu de activitate.

Având în vedere faptul că organizația noastră a negociat toate contractele colective din domeniile Cultură și Mass-Media, Federația FAIR-MediaSind doreste demararea în cel mai scurt timp a negocierilor pentru încheierea Contractului Colectiv de Muncă din sectorul “Cultură și Mass-Media”.

Federația FAIR-MediaSind face un apel către toate organizațiile sindicale din domeniu să i se alăture în vederea negocierii Contractului Colectiv de Muncă la nivel de sector “Cultură și Mass-Media”, și, totodată, la încheierea mai multor contracte colective la nivel de instituții.

Federația Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind
Biroul Executiv Permanent București, 2 martie 2015

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share