Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, audiat la DNA

Share

Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, audiat la DNA

Iulian Bădescu, primarul-ziarist al oraşului Ploieşti, este audiat în aceste momente la DNA; în dosarul finanţării ilegale a clubului de fotbal Petrolul.

UPDATE 19.59 După şapte ore de audieri, Iulian Bădescu a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore deoarece ar fi luat şpagă 300.000 de euro. El urmează să fie adus mâine în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, pentru un arest preventiv de 30 de zile.

Primarul Iulian Bădescu (PSD) a fost adus, în jurul orei 10.30, la sediul DNA Ploieşti, unde va fi audiat în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la bugetul local.

Bădescu, a cărui locuinţă a fost percheziţionată azi dimineaţă, a fost adus cu o maşină a DNA, iar la intrarea în sediul instituţiei edilul a catalogat drept “o aberaţie” acuzaţiile care i se aduc, şi anume trafic de influenţă, abuz în serviciu şi luare de mită.

citeşte şi:
• Descinderi la Primăria Ploieşti. Primarul Iulian Bădescu, audiat la DNA în calitate de suspect (A3)
• Primarul din Ploieşti, audiat la DNA. Iulian Bădescu: „Nu am finanțat Petrolul Ploiești, am finanțat performanța echipei” (Digi24)
• DOSAR DE POLITICIAN: Iulian Bădescu, primarul-ziarist al Ploieştiului (Realitatea.net)

Share