Eurovision România 2018, semifinală într-o mină de sare

Share

Una dintre semifinalele concursului Eurovision România 2018 se va desfăşura într-un cadru puţin mai inedit. Primarul Turdei a anunţat că aceasta va avea loc în Mina Rudolf a Salinei Turda. Numărul de locuri va fi stabilit în funcţie de posibilităţi.

Salvador Sobral. Biografia reală şi total neromanţată a cântăreţului

Una dintre cele cinci semifinale va avea loc pe 11 februarie, la Salina Turda, în judeţul Cluj,. Ea se va desfăşura în Mina Rudolf, la o adâncime de 86 de metri.

Eurovision 2018, semifinala de salină

Directorul Salinei Turda, Simona Baciu, a declarat că, în funcţie de amplasamentul scenei, se va stabili şi numărul de locuri.

O semifinală a Eurovision va avea loc în 11 februarie în Salina Turda, judeţul Cluj, în mina Rudolf. La o adâncime de 86 de metri. În funcţie de amplasamentul scenei, se va stabili şi numărul de locuri pentru public. Sunt detalii care vor fi cunoscute în perioada următoare.

, a spus Baciu. Aerul salin al Minei Rudolf este favorizat pentru vocile celor care vor cânta acolo. Sarea este recunoscută petru calităţile ei curatiive deosebite, care favorizează însănătoşirea corzilor vocale.

Eurovision în salină, ceva inedit

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a declarat că ideea organizării unei semifinale Eurovision din Salina Turda i-a venit din dorinţa de a face ceva inedit.

Primăria Turda va derula acest mare proiect în colaborare cu TVR. Numele oraşului nostru va beneficia astfel de o promovare fără precedent. Salina va deveni un reper în domeniul producţiei media şi broadcasting la nivelul UE, şi nu numai.

, a spus Matei. În acest an, vor fi organizate, în ianuarie – februarie, cinci semifinale Eurovision. Acestea vor avea loc în cinci oraşe. Selecţia naţională va fi pe 25 februarie, cel mai probabil la Sala Polivalentă din Cluj.

Share