Conchita Wurst – Rise Like A Phoenix (dinamita muzicală)

Share

Ar fi o nedreptate ca această melodie superbă să nu câştige Eurovision 2014. Ar fi o discriminare pe criterii de sex ca acest lucru să se întâmple pentru că există unii care nu suportă transsexualii.

Aşa cum ar fi o discriminare la fel de scandaloasă ca un transsexual nedăruit de la mama natură, cu o melodie stupidă, să câştige o competiţie muzicală pentru că e transsexual.

Este evident că acest domn ţine să şocheze prin ţinuta sa, care combină argumentele feminine cu barba masculinităţii. Dai căutare pe Google. Scrii “Conchita” şi primul rezultat sugerat este “Conchita WurstConchitaWurst_2014_01“.

Nici nouă nu ne place că o melodie ajunge atât de populară, folosindu-se ca vehicul de un scandal. Unul care a început de mult, de la prezenţa omului la concursul austriac.

Valorea muzicală însă primează. În fond, muzica nu ştie de sexualitate, dar se foloseşte de ea ca vehicul creativ.

O notă specială pentru amatorii de teorii, conform cărora noi, România, suntem nedreptăţiţi la Eurovision pentru că suntem români şi piele noastre sunt frumoase şi nu sunt apreciate.

Crede cineva că, dacă veneam cu o asemenea perlă muzicală, nu aveam succes? Eu mă îndoiesc. Chiar dacă acest transsexual nu va câştiga, melodia e un mare hit continental, cuvântul “nedreptate” va fi pe buzele tuturor şi scandalul va fi şi mai mare decât cel că o femeie cu barbă a primit laurii.

Share