Eugen Nicolicea ameninţă un jurnalist de la Adevărul

Share

Eugen Nicolicea a fost întrebat de reporterii Adevărul la ce Universitate şi în ce an a absolvit Facultatea de Drept. Aceste date lipsesc din CV-ul său, publicat pe site-ul Parlamentului.

Eugen Nicolicea propune modificarea Legii referendumului

Deputatul PSD a răspuns nervos: „Mă, băiatule, tu chiar nu înţelegi? Vrei să avem altfel de discuţii?“.

Eugen Nicolicea: “Nu discut şi nu vorbesc cu voi”

Nu discut şi nu vorbesc cu voi (Adevărul –n.r). Mă grăbesc.

, a răspuns Eugen Nicolicea, întrebat despre datele inexacte din CV-ul său. Evenimentul a avut loc după şedinţa Comisiei Iordache, unde se discută Legile Justiţiei. După ce reporterul a insistat, deputatul PSD a reacţionat nervos:

Mă, băiatule, tu chiar nu înţelegi? Vrei să avem altfel de discuţii?

Apoi a plecat însoţit de Steluţa Cătăniciu, colega sa de la comisia pentru Legile Justiţiei.

Misterele lui Eugen Nicolicea împânzesc CV-ul acestuia

Eugen Nicolicea este unul dintre parlamentarii care au încercat în repetate rânduri dinamitarea legislaţiei penale. El are un CV cu multe necunoscute. Deputatul PSD este de profesie inginer.

A absolvit Facultatea de Electronică – secţia Calculatoare Electronice, însă fără să spună la ce Universitate şi în ce an. Un fost coleg de-al său spune că ar fi absolvit în 1981, la Timişoara.

În 1982, s-a angajat ca inginer la Şantierul Naval Drobeta Turnu Severin. Un an mai târziu, s-a mutat la IRUC Bucureşti. Nicolicea a mai trecut în CV şi o Facultate de Drept, la fel, fără să precizeze Universitatea sau anul absolvirii.

Share