home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Elena Udrea vrea să se ştie că are iubit (revista presei)

Elena Udrea vrea să se ştie că are iubit (revista presei)

Share

Elena Udrea a fost dată-n fapt cu aşa-zisul ei nou iubit, numit (cum altfel) Valentin, arată EvZ. Surprinsă de paparazzi de la Cancan la un restaurant din Herăstrău, udricioasa s-a comportat ca şi cum nu ar fi avut habar că e pozată şi filmată.

Să o credem? Paparazzii respectivi sunt specializaţi în ponturi primite chiar de la persoanele publice pe care le dă în vileag, aşa că…

O grupare infracţională, care făcea evaziune fiscală şi spălare de bani cu produse ieftine cumpărate din Turcia, a fost demantelată de către procurorii DIICOT, anunţă Curierul naţional. Nu avem deocamdată nume de firme sau de oameni de afaceri implicaţi, dar ştim că ele acţionau în regiunea Bucureşti – Ilfov.

Leonardo, Jolidon, House of Art şi Tina R – sunt câteva dintre numele de firme care au expiat din cauza crizei economice sau sub presiunea concurenţei, conform ZF.

Trei atentate teroriste au avut loc ieri, pe trei continente, informează Bursa: în Framţa, Tunisia şi Kuweit. A înnebunit lumea. La Lyon, în Franţa, un om nevinovat a fost decapitat. Capul victimei a fost găsit agăţat de gardul unei uzine ce aparţine de o companie americană…

Share