Elena Udrea nu-l lasă-n pace pe Rudel Obreja nici mort

Share

Elena Udrea nu-l lasă-n pace pe fostul boxer Rudel Obreja, condamnat în Dosarul Gala Bute, nici când a murit în puşcărie.

Elena Udrea nu-l lasă-n pace pe Rudel Obreja

Fostul pugilist Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box (FR Box), a murit, duminică, la vârsta de 57 de ani.

În aprilie 2022, Rudel Obreja a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

În octombrie, Tribunalul Ilfov a decis că poate fi întreruptă executarea pedepsei, Obreja solicitând acest lucru deoarece avea cancer cu metastaze şi dorea să se trateze corespunzător.

Citeşte şi: 

În același dosar a fost condamnată la 6 ani de închisoare și Elena Udrea, care a avut o reacție dură din spatele gratiilor după moartea fostului boxer, conform Ziare.com.

”Este fără îndoială ca boala lui s-a declanșat din cauza hărțuirii timp de 8 ani în dosarul “Gala Bute”.

A fost arestat de trei ori în acest timp ca și mine, ultima dată pe 7 aprilie anul trecut, reîncarcerarea a fost un soc pentru el.

Citeşte şi: 

A intrat în pușcărie sănătos, însă epuizat sufletește de atâta nedreptate si cu o mare suferință pentru copiii mici si soția lăsați acasă.

După o lună a început să se simtă rău, dar doctorul de la Jilava nu l-a luat în serios si încă doua luni l-au ținut în pușcărie cu diagnostice și tratamente greșite.

După patru luni în sfârșit au acceptat să îl trimită la spitalul Fundeni, unde i s-a descoperit cancer la pancreas, însă din păcate era prea târziu, era in fază terminală”, a reacționat Elena Udrea cu un mesaj postat pe rețelele sociale.

Share