Elena Udrea cere ajutorul Ambasadei României pentru un avocat

Share

Elena Udrea şi Alina Bica ar fi fost expuse prin arestare, spune Adrian Alexandrov, iubitul fostului ministru al Turismului. Acum se teme pentru fetiţă, deoarece presa a relatat că cele două sunt bogate.

În Costa Rica se vorbeşte des despre sechestrări, susţine Alexandrov, uitând că San Jose de Costa Rica nu este Ciudad de Guatemala, nici Tegucigalpa. Alexandrov a mai spus că Bica a fost în audienţă la Interpol. Şeful Interpol Costa Rica a explicat anterior că Udrea poate fi etrădată, chiar dacă are copil mic şi costarican.

Aleandrov susţine că Elena Udrea şi Alina Bica au statut de refugiat provizoriu

Eu ştiu că Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol. S-a dus la el, i-a spus unde stă, adresa, numărul de telefon şi dacă are nevoie de ea sau de Elena să le contacteze şi să vadă ce au de făcut.

Acţiunea din ziua respectivă nu am înţeles-o. Am văzut ieşirea publică a şefului Interpol, Gustavo, în care a spus că el le intercepta şi ştiau absolut toată mişcarea. E şi normal. De ce acţiunea Interpol? Nu ştiu. Plus că, atât Elena, cât şi Alina au statutul de refugiat provizoriu.

, a declarat Adrian Alexandrov, la Antena 3.

Share