Chris Terheş reacţionează. Nervozitate maximă în sistemul lui Dragnea

Share

Chris Terhes, preotul american de origine română care face de mai mulţi ani propagandă în favoarea PSD, denotă un grad mare de nervozitate de la eşecul referendumului. Un plebiscit făcut, ce coincidenţă, eact în vena propagandei ruse.

Anterior, Starea Presei a scris despre faptul că şefa instanței supreme, Cristina Tarcea, a fost reclamată la Inspecția Judiciară de către părintele Chris Terhes, promovat de Antena3, tocmai pentru că nu a convocat ședința Colegiului de conducere în iulie.

Chris Terhes: Campania homosexuala va deveni si mai violenta

Mai jos, mesajul lui Terhes:

Motivele pentru care nu s-a intrunit cvorumul la referendum sunt multiple. Despre unele, pe care le stiu direct, voi scrie zilele urmatoare.

Pana atunci, insa, spun atat: campania homosexuala va deveni si mai violenta in Romania iar societatea romaneasca nu are anticorpi contra ei, cum are aceasta americana, de exemplu. Faptul ca prezenta romanilor din diaspora a fost atat de mare la referendum va arata ca acestia stiu din proprie experienta ce inseamna aceasta campanie in societate, cu precadere in scoli.

Chris Terhes: Să nu vă plângeţi!

In Romania, insa, de azi de zile, toate dezbaterile sunt axate numai pro/anti o persoana sau un partid. Nu se mai discuta despre valori, mai ales valori care trec dincolo de un partid sau un om.

Multi nu au iesit la vot pentru “ca sa nu castige Dragnea si PSD-ul”, desi acestia nu au candidat.

Cand va vor veni copiii de la scoala intoxicati de propaganda homosexuala, sa nu va plangeti, pentru ca asta ati ales acum. Cand va vor intreba copiii de ce la scoala invata ca nu mai au gen, sa le spuneti asa: “pentru ca in 2018 i-am dat lui Dragnea si PSD-ului muie”.

Cand peste 20 30 de ani va vor veni nepotii confuzi dpv sexual de la scoala, pentru ca nu mai stiu daca sunt fete sau baieti, sper sa va impacati propria constiinta cu ce lectie i-ati tras lui Dragnea si PSD-ului in 2018.

Share